Braşov: Directorul DRDP, Horia Stancu, a murit la numai 29 de ani

Braşov: Directorul DRDP, Horia Stancu, a murit la numai 29 de ani

Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Horia Stancu, a murit, miercuri spre joi noaptea, în urma unui AVC, pe care l-a suferit în urmă cu două săptămâni, la vârsta de numai 29 de ani.

Atât colectivul DRDP Braşov, cât şi conducerea CNAIR, şi-au exprimat, pe reţelele de socializare, regretul privind moartea lui Horia Stancu.Horia Stancu era căsătorit şi avea un copil de un aproximativ un an.

A fost, în perioada recentă, şef al organizaţiei de tineret a PSD Braşov şi a activat la junii tineri, iar după recenta căsătorie, urma intre în grupul celor bătrâni.

Şi prefectul de Braşov, Mihai-Cătălin Văsii, a postat pe site-ul instituţiei pe care o conduce un mesaj în urma decesului fostului director al DRDP.

"Îmi exprim regretul şi marea tristeţe pentru trecerea în nefiinţă, la doar 29 de ani, a directorului DRDP Braşov, Horia Stancu. În perioada în care am colaborat, a fost un exemplu de profesionalism, dedicaţie, tact şi modestie. Plecarea sa dintre noi este o veste teribilă, în faţa căreia cuvintele sunt neputincioase. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze şi să vă aline durerea în aceste momente de grea încercare!", a scris prefectul judeţului Braşov. AGERPRES / (AS - autor: Diana Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ady Ivaşcu)

Captura foto: DRDP Brasov / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene