Braşov: Două noi cazuri de COVID-19 în rândul poliţiştilor

Braşov: Două noi cazuri de COVID-19 în rândul poliţiştilor

Alţi doi poliţişti din municipiul Braşov au fost confirmaţi cu COVID-19, ambii fiind încadraţi la Secţia 3, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"La nivelul Secţiei 3 Poliţie Braşov, în acest moment, 2 poliţişti sunt confirmaţi cu COVID-19, sens în care au fost demarate procedurile legale de către Direcţia de Sănătate Publică Braşov. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate cu substanţe bactericide în totalitate, iar starea de sănătate a tuturor colegilor, prioritară în toată această perioadă, este monitorizată constant, inclusiv prin înregistrarea temperaturii corporale", au precizat reprezentanţii IPJ.

Conform IPJ Braşov, la nivelul tuturor subunităţilor sunt luate constant măsuri de dezinfectare a spaţiilor de lucru, a autovehiculelor şi a dotării şi, încă de la data declarării stării de urgenţă, a fost implementat un program diferenţiat, în schimburi, iar activităţile care presupun formarea unor grupuri de persoane au fost suspendate.

Alte patru cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate la IPJ Braşov în 8 iulie, la momentul respectiv 9 poliţişti, care intraseră în contact cu aceştia, ajungând în izolare la domiciliu.

Primul caz de COVID-19 în rândul poliţiştilor din Braşov a fost înregistrat la începutul lui aprilie, la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă