Brașov: O nouă amânare în dosarul familiei Iohannis privind imobilul din Sibiu

Brașov: O nouă amânare în dosarul familiei Iohannis privind imobilul din Sibiu

Magistrații Curții de Apel Brașov au amânat, luni, pentru data de 6 iunie, dezbaterile din dosarul privind contestația în anulare depusă de familia Iohannis în ceea ce privește imobilul din Sibiu.

Magistrații au amânat judecarea și au dat un nou termen, pentru 6 iunie 2016, ora 10,30, ''acordat pentru realizarea procedurii de citare în străinătate'' a uneia dintre părțile implicate în dosar, potrivit purtătorului de cuvânt al Curții de Apel Brașov, judecător Răzvan Dicu.

Pe 4 ianuarie, magistrații CA Brașov amânaseră, pentru data de 25 ianuarie, pronunțarea asupra contestației în anulare depusă de familia Iohannis, în urma deciziei definitive și irevocabile a instanței brașovene din 12 noiembrie 2015, prin care Carmen și Klaus Iohannis pierdeau un imobil aflat în centrul Sibiului.

Familia președintelui Klaus Iohannis a pierdut definitiv la Curtea de Apel Brașov un proces privind un imobil din centrul Sibiului. Curtea de Apel Brașov a respins, pe 12 noiembrie, recursul declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu. Decizia definitivă și irevocabilă a Curții de Apel a fost atacată de familia Iohannis prin Contestație în anulare depusă în data de 27 noiembrie anul trecut, la instanța din Brașov.

Pe 16 noiembrie 2015, președintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulțumit de sentința judecătorească prin care a pierdut o casă în Sibiu, punctând că împreună cu avocații săi caută cele mai bune căi de a o contesta.

"Această soluție, după părerea mea, nu este bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații mei căutăm cele mai bune căi pentru a contesta această soluție", spunea Iohannis, într-un interviu la TVR 1, solicitat să facă precizări cu privire la sentința judecătorească prin care a pierdut una dintre casele pe care le are la Sibiu.

AGERPRES/(AS — autor: Jana Pintili, editor: Adrian Drăguț, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria