Braşov: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcţiei de locuinţe, cu un prejudiciu de aproape 4 milioane de lei

Braşov: Percheziţii într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcţiei de locuinţe, cu un prejudiciu de aproape 4 milioane de lei

Poliţiştii braşoveni de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat, miercuri, şase percheziţii domiciliare, într-un dosar penal de evaziune fiscală în domeniul contrucţiilor de locuinţe, cu un prejudiciu estimat de aproape 4 milioane de lei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, urmează să fie puse în aplicare 3 mandate de aducere.

Conform sursei citate, persoanele implicate, activând în domeniul construcţiilor, sunt bănuite de înregistrarea unor cheltuieli fictive, prejudiciul creat astfel fiind de 3,8 milioane de lei.

Activităţile procedurale sunt desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov. AGERPRES / (AS - autor: Diana Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”