Braşov: Peste 200 de militari din ţări din zona Balcanilor - la exerciţiul Carpathian Eagle, la Cincu

Braşov: Peste 200 de militari din ţări din zona Balcanilor - la exerciţiul Carpathian Eagle, la Cincu

Ziua Distinşilor Vizitatori a Exerciţiului multinaţional al Forţelor pentru operaţii speciale, Carpathian Eagle 2020, va avea loc vineri, la Poligonul din Cincu, judeţul Braşov, unde în aceste zile se desfăşoară o activitate comună a peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord şi Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naţionale din România, potrivit unei informări a MApN.

Scopul exerciţiului Carpathian Eagle este de a antrena structurile FOS pentru planificarea, organizarea, conducerea şi executarea unei operaţii speciale independente, pe baza unui scenariu fictiv.

Peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord şi Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naţionale, participă cu mijloace de luptă terestre şi aeriene, în perioada 14 - 26 septembrie, la Exerciţiul multinaţional al Forţelor pentru operaţii speciale (FOS) "Carpathian Eagle 2020", ce se desfăşoară în Poligonul Cincu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

5 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia