Braşov: Peste 200 de militari din ţări din zona Balcanilor - la exerciţiul Carpathian Eagle, la Cincu

Braşov: Peste 200 de militari din ţări din zona Balcanilor - la exerciţiul Carpathian Eagle, la Cincu

Ziua Distinşilor Vizitatori a Exerciţiului multinaţional al Forţelor pentru operaţii speciale, Carpathian Eagle 2020, va avea loc vineri, la Poligonul din Cincu, judeţul Braşov, unde în aceste zile se desfăşoară o activitate comună a peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord şi Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naţionale din România, potrivit unei informări a MApN.

Scopul exerciţiului Carpathian Eagle este de a antrena structurile FOS pentru planificarea, organizarea, conducerea şi executarea unei operaţii speciale independente, pe baza unui scenariu fictiv.

Peste 200 de militari din Albania, Bulgaria, Grecia, Macedonia de Nord şi Turcia, în cooperare cu structuri ale Ministerului Apărării Naţionale, participă cu mijloace de luptă terestre şi aeriene, în perioada 14 - 26 septembrie, la Exerciţiul multinaţional al Forţelor pentru operaţii speciale (FOS) "Carpathian Eagle 2020", ce se desfăşoară în Poligonul Cincu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina