Brașov: Peste 300 de protestatari s-au adunat în fața Prefecturii

Brașov: Peste 300 de protestatari s-au adunat în fața Prefecturii

Peste 300 de persoane protestau joi seara, în jurul orei 17,30, în fața Prefecturii Brașov, cu privire la actele normative adoptate de Guvern marți seară privind modificarea Codurilor penale și grațierea.

Unul dintre protestatari a spus că este convins că numărul participanților la manifestație va crește cu siguranță după ora 18,30, pentru că o mare parte dintre cei care vin să protesteze se află la serviciu.

Protestatarii flutură steaguri, fluieră și scandează "Jos Guvernul", "Hoții, Hoții", "Dragnea nu uita, România nu-i a ta", "PSD-Ciuma roșie". Totodată, ei cer retragerea proiectului de lege referitor la grațiere și a OUG de modificare a Codurilor Penale.

Printre cei prezenți cei mai mulți sunt tineri, dar și persoane vârstnice sau familii însoțite de copii. Jandarmii și reprezentanții poliției asigură ordinea.

AGERPRES / (AS — autor: Jana Pintili, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…