Brașov: Peste 600 protestatari s-au strâns în fața Prefecturii

Brașov: Peste 600 protestatari s-au strâns în fața Prefecturii

Peste 600 de persoane s-au strâns, vineri începând cu ora 18,00, în fața clădirii Prefecturii Brașov. Oamenii scandează lozinci împotriva Guvernului și a PSD, fluieră și huiduie.

Coordonatorul protestului, Radu Hossu, a precizat că, de când au început protestele, nu s-a făcut nimic concret pentru cei din stradă, așa că de la o zi la alta numărul celor care vor ieși să manifestații va crește.

"De aceea duminică, vom organiza cel mai mare protest care a fost vreodată la Brașov, după 1989", a spus Hossu.

"Grațiere + Amnistie=Hrana Corupției", "România se deșteaptă, pușcăria vă așteaptă", "DNA să vină să vă ia", "Hoții, Hoții", "PSD—Ciuma Roșie" — sunt câteva dintre lozincile scandate de protestatari, cu referire la actele normative adoptate de Guvern, marți, seara privind modificarea Codurilor Penale și grațierea.

Potrivit organizatorilor vineri seara, coloana de manifestanți va parcurge un alt traseu decât cele parcurse până acum, finalul fiind în Piața Sfatului.

Și în municipiul Făgăraș aproximativ 100 de persoane protestează la această oră, în fața Primăriei municipiului, potrivit forțelor de ordine. Pentru a patra zi consecutiv acțiunea de protest de la Brașov nu este autorizată. Jandarmeria și reprezentanții Poliției asigură buna desfășurare a protestului.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”