Braşov: Rezultatele testelor recoltate la Spitalul de Boli Infecţioase se analizează la ''Cantacuzino''

Braşov: Rezultatele testelor recoltate la Spitalul de Boli Infecţioase se analizează la ''Cantacuzino''

La Spitalul de Boli Infecţioase există, în prezent, 2.000 de recoltoare, probele fiind trimise spre analiză la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino", a transmis, miercuri, Instituţia Prefectului Braşov.

Conform unui comunicat de presă, până în prezent, nu au fost primite kit-urile de testare coronavirus, care au fost achiziţionate la nivel naţional.

Aceeaşi sursă precizează că rezultatele probelor recoltate la unitatea medicală din Braşov sosesc, în general, după o zi, în funcţie şi de gradul de încărcare a laboratorului de la "Cantacuzino".

Niciun caz nou de coronavirus nu a fost confirmat, în Braşov, de la raportarea de marţi după-amiază, de la ora 18,00, în prezent existând 11 persoane infectate. De asemenea, 76 de persoane sunt în carantină şi 459 autoizolate şi monitorizate la domiciliu.

La începutul săptămânii trecute, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Veştea, anunţa că a fost achiziţionat, pentru unitatea sanitară de la Braşov, un kit de testare pentru coronavirus cu 100 de teste şi că alte 21.000 urmează să sosească, fiind achiziţionate la nivel naţional. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...