Braşov: Traficant de droguri, reţinut de DIICOT după ce a ridicat un colet cu 4 kilograme de cannabis expediat din Spania

Braşov: Traficant de droguri, reţinut de DIICOT după ce a ridicat un colet cu 4 kilograme de cannabis expediat din Spania

Un bărbat de 38 de ani, din Braşov, a fost reţinut pentru trafic de droguri, după ce a fost prins în flagrant imediat după ce a ridicat un colet expediat din Spania, prin intermediul unei firme de curierat, a informat, joi, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov.

Într-un comunicat de presă remis, joi, de DIICOT Braşov, procurorii instituţiei, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, au surprins, miercuri, în flagrant braşoveanul de 38 ani imediat după ce a ridicat coletul, iar în urma verificării acestuia, în interior au fost descoperite aproximativ 4 kilograme de cannabis.

"La aceeaşi dată, au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Braşov, în urma cărora au fost ridicate alte aproximativ 400 grame de cannabis, un aparat de vidat, pungi specializate utilizate în aparatul de vidat, precum şi 5.750 de lei", a arătat DIICOT Braşov în comunicatul citat.

Procurorii au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic de droguri de risc, a precizat sursa citată.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul IPJ Braşov - Serviciul Rutier şi Serviciul Criminalistic, alături de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, suportul de specialitate fiind asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale, a menţionat sursa citată. AGERPRES / (AS - autor: Diana Dumitru, editor: Marius Frăţilă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...