Brașov: Un număr de 26 de persoane implicate în accidentul de la Perșani, internate în patru spitale din municipiu

Brașov: Un număr de 26 de persoane implicate în accidentul de la Perșani, internate în patru spitale din municipiu

Un număr de 26 de persoane implicate în accidentul produs vineri în localitatea Perșani sunt internate în patru spitale din municipiul Brașov, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul județului, Ciprian Băncilă.

* Brașov: Accident rutier soldat cu patru persoane decedate și altele în stare gravă

Potrivit acestuia, la Spitalul Clinic Județean de Urgență s-au aflat șapte persoane, dar între timp una dintre acestea, un copil de 16 ani, a fost transferată la Spitalul Clinic de Copii din Brașov.

Un alt tânăr de 21 de ani se află la Terapie Intensivă cu traumatism toracic cu minim pneumotorax, facturi costale, fractură de bazin cu deplasare, fractura femur drept, fractură gambă stângă și este conștient.

Alt tânăr de 20 de ani se află în operație, diagnosticul fiind contuzie lombară, contuzie genunchi și contuzie gleznă dreaptă.

Celelalte persoane se află în investigații în diferite secții ale unității medicale.

La Spitalul Militar se află internate cinci persoane cu vârste între 16 și 19 ani care prezintă contuzii la coate, contuzii lombare, plăgi escoriate membre, contuzii torace, hemotorace stâng bazal.

Prefectul a precizat că cei internați la Spitalul Militar și Spitalul "Sf. Constantin" au cele mai ușoare politraumatisme și probabil vor fi externați în zilele următoare.

La Spitalul Clinic de Copii sunt internați 13 persoane cu vârste între 13 și 18 ani care au diverse escoriații, plagă la genunchi, policontuzii, alții plăgi multiple, policontuzionați, plăgi la coate.

La Spitalul "Sf. Constantin" sunt internate alte patru persoane cu vârste între 12 și 17 ani care au diverse politraumatisme, plăgi tăiate regiune deltoidiană, plăgi contuze multiple mână dreaptă, genunchi bilateral, lombar, retenție de corp străin metalic, regiune radiocarpiană dreaptă, contuzii șold drept cu plăgi escoriate, plăgi contuze cot stâng, plăci regiune radiocarpiană.

Prefectul a mai precizat că singura care este într-o stare mai gravă este o tânără de 21 de ani internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență la Terapie Intensivă, dar este conștientă.

AGERPRES/(A — autor: Jana Pintili, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA