Bravo, Simona! Machidoanca tot machidoancă rămâne!

Bravo, Simona! Machidoanca tot machidoancă rămâne!

Bravo, Simona! Machidoanca tot machidoancă rămâne! Simona Halep a postat pe contul său oficial de Facebook imagini din complexul rezidenţial de lux de la malul Mării Negre.

Complexul Lotus Studios, care face parte din Halep Group, este situat în Mamaia Nord, la 500 de metri de plaja Ammos şi la 2,8 km de lacul Siutghiol, Studio Lotus oferă cazare cu WiFi gratuit şi TV cu ecran plat.

Oaspeţii cazaţi în acest apartament beneficiază de acces la un balcon.

Tabăra de vacanţă Năvodari este situată la 5 km de apartament, iar parcul acvatic Aqua Magic din Mamaia se află la 6 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 14 km de Studio Lotus, conform informaţiilor de pe Booking.

De afacere se ocupă fratele şi unchiul Simonei Halep, care speră să revoluţioneze turismul pe timp de pandemie. Pagina de Facebook Lotus Studios a fost recent creată, la 1 aprilie.
Simona a mai făcut în trecut şi alte investiţii în domeniul hotelier, deţinând un hotel de patru stele la Poiana Braşov! Totodată, Halep a construit un complex rezidenţial într-un cartier aflat aproape de malul mării, înregistrând profit din vânzarea apartamentelor. Recent, numărul 2 WTA a cumpărat un teren foarte valoros în zona Lacului Snagov.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?