BRD opreşte temporar sistemul informatic de carduri, pentru modernizare

BRD opreşte temporar sistemul informatic de carduri, pentru modernizare

BRD - Groupe Societe Generale va efectua, în noaptea de duminică (12 mai) spre luni (13 mai), o operaţiune de modernizare a sistemului informatic de carduri, informează banca.

În consecinţă, între orele 00:00 şi 06:00, deţinătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operaţiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii nu va fi disponibilă.

"Recomandarea noastră pentru clienţii care vor fi în situaţia de a face diverse plăţi în respectivul interval orar este să îşi asigure o rezervă de numerar. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente pe care această operaţiune le-ar putea cauza clienţilor noştri deţinători de carduri şi le mulţumim pentru înţelegere", se spune într-un comunicat al băncii.

BRD - Groupe Societe Generale are o reţea de 723 de unităţi. BRD ocupă o poziţie importantă pe piaţa românească a cardurilor, cu aproximativ 2,4 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 27.000 de POS-uri şi mai mult de 1.600 de ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 miliarde de lei.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 147.000 de angajaţi în 67 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume, în trei activităţi-cheie: retail banking în Franţa, retail banking internaţional, servicii financiare şi asigurări, corporate & investment banking, private banking, administrare de active şi servicii pentru investitori. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?