BREAKING! Mihaela, singura pesedistă din istorie care a picat la ORAL! De două ori! A treia oară, cu Vâlcov și Teodorovici, a convins!

BREAKING! Mihaela, singura pesedistă din istorie care a picat la ORAL! De două ori! A treia oară, cu Vâlcov și Teodorovici, a convins!

BREAKING! Mihaela, singura pesedistă din istorie care a picat la ORAL! De două ori! A treia oară, cu Vâlcov și Teodorovici, a convins! Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF, explică de ce a căzut examenul la Antifraudă: La scris, de fiecare dată am fost pe primele poziții, dar la proba orală mi-a fost transmis că nu mă încadrez în «profil».

Noul șef al ANAF, Mihaela Triculescu, explică pentru  Profit.ro motivul pentru care nu a trecut de proba orală la examenul pentru ocuparea unui post de inspector la Antifraudă, arătând că, de fiecare dată, la proba scrisă a fost printre primele poziții, ocupând chiar prima și a doua poziție, dar la proba orală i-a fost transmis că nu se încadra în «profilul» cerut de Direcția Antifraudă. "În perioada 2014-2016, am susținut mai multe sesiuni de recrutare pentru funcția de inspector Antifraudă. De fiecare dată, la proba scrisă am fost printre primele poziții, ocupând chiar prima și a doua poziție, dar totodată la proba orală mi s-a transmis că nu mă încadram în «profilul» cerut de Direcția Antifraudă", a spus noul șef al ANAF.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale