BREAKING! Rareș Bogdan, mesaj dramatic: Vor să transforme Armata României în garda pretoriană a lui Dragnea?

BREAKING! Rareș Bogdan, mesaj dramatic: Vor să transforme Armata României în garda pretoriană a lui Dragnea?

BREAKING! Rareș Bogdan, mesaj dramatic: Vor să transforme Armata României în garda pretoriană a lui Liviu Dragnea? „Ultimul vis al românilor – „hoții la pușcărie!” – pe punctul de a fi pulverizat.

Ce a scris jurnalist în urmă cu câteva minute:

„Ultimul vis al românilor – „hoții la pușcărie!” – pe punctul de a fi pulverizat

Odată cu paralizarea punctelor strategice de pe firul unei justiții independente, Coaliția PSD-ALDE reușește să producă un cutremur. Asistăm la primele eliberări din închisoare, generate de brațul CCR, care a stabilit că instanțele superioare, completurile de 5 judecători ale ÎCCJ, cele care pun ștampila „achitat – sentință definitivă sau „condamnat – sentință definitivă”, sunt ilegal constituite. Cel puțin 20 de foști miniștri, parlamentari, șefi de companii de stat au făcut cereri similare lui Șova, Niță, Obreja, Bica sau Udrea, iar instanța nu are cum să nu accepte suspendarea executării pedepsei. A decis CCR.

Coaliția nu se oprește aici. A investit prea mult în libertatea hoților, nu va renunța. Guvernul va avea grijă în continuare de banii necesari, va lua dintr-un cont și va muta în altul, în disprețul legii, pentru a acoperi urgența cumpărării liniștii lui Liviu Dragnea. Acești teroriști politici nu vor pleca decât sub presiunea a milioane de români. Ei știu că nu au câte un jandarm pentru fiecare, prin urmare probabil se gândesc la o forță superioară. Oare asta să fie explicația îndepărtării generalului Nicolae Ionel Ciucă, șeful Statului Major General al Armatei? Vor să transforme Armata României în garda pretoriană a lui Liviu Dragnea?

...Manoperele criminale ale Guvernelor Dragnea mai au un pic și vor da un șut în fund încă unui val de români spre patrii de împrumut. Timp de 29 de ani, cetățenii onești, care au mai avut stomac, au asistat la un jaf instituționalizat, generalizat, care a transformat România într-un stat condus de mafioți. La un moment dat, oamenii s-au obișnuit cu ideea că nu va curge lapte și miere prea curând, deoarece comunismul a modificat genetic instinctul dezvoltării, al progresului, și au mai avut o singură speranță: ca hoții, cei care i-au ajutat, toate aceste grupuri infracționale organizate să plătească. După „Jos comunismul!”, singurul slogan, devenit credință, ancoră, ultimă frontieră rămăsese „În democrație, hoții stau la pușcărie”. Era ultimul vis: justiția. Din câte se vede, justiția mai așteaptă. Urmează un nou val al abandonului, alte sute de mii de români stau cu bagajele făcute. Să mă țină Dumnezeu puternic, nu voi fi printre ei!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”