BREAKING Asistentul medical venit din Germania nu este infectat cu coronavirus!

BREAKING Asistentul medical venit din Germania nu este infectat cu coronavirus!

BREAKING Asistentul medical venit din Germania nu este infectat cu coronavirus! Rezultatele analizelor asistentului medical român suspect de infecție cu coronavirus sunt negative, arată Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”.

„Este negativ, subiectul nu e infectat cu noul coronavirus.”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, miercuri seara, la Antena 3.

Bărbatul de 25 de ani a lucrat într-un spital din Germania ca asistent medical, unde în luna ianuarie a îngijit pacienţi care aveau coronavirus.

A ajuns în România cu masina, săptămâna trecută, şi a intrat în contact cu mai multe persoane. La scurt timp a început să se simtă rău şi a mers la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă din Reşiţa.

Pacientul a fost imediat izolat şi transportat la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara. Acolo i-au fost recoltate probe biologice, care au fost trimise la Bucureşti pentru analiză.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…