BREAKING Asistentul medical venit din Germania nu este infectat cu coronavirus!

BREAKING Asistentul medical venit din Germania nu este infectat cu coronavirus!

BREAKING Asistentul medical venit din Germania nu este infectat cu coronavirus! Rezultatele analizelor asistentului medical român suspect de infecție cu coronavirus sunt negative, arată Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”.

„Este negativ, subiectul nu e infectat cu noul coronavirus.”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, miercuri seara, la Antena 3.

Bărbatul de 25 de ani a lucrat într-un spital din Germania ca asistent medical, unde în luna ianuarie a îngijit pacienţi care aveau coronavirus.

A ajuns în România cu masina, săptămâna trecută, şi a intrat în contact cu mai multe persoane. La scurt timp a început să se simtă rău şi a mers la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă din Reşiţa.

Pacientul a fost imediat izolat şi transportat la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara. Acolo i-au fost recoltate probe biologice, care au fost trimise la Bucureşti pentru analiză.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei