BREAKING Adrian Țuțuianu a trecut la Pro România, fiind primul senator al partidului condus de Victor Ponta. Și Marian Neacșu discută trecerea la Pro România

BREAKING Adrian Țuțuianu a trecut la Pro România, fiind primul senator al partidului condus de Victor Ponta. Și Marian Neacșu discută trecerea la Pro România

BREAKING Adrian Țuțuianu a trecut la Pro România, fiind primul senator al partidului condus de Victor Ponta. Și Marian Neacșu discută trecerea la Pro România.
 
Adrian Țuțuianu, exclus din PSD în noiembrie, și-a anunțat, luni, înscrierea în Pro România, într-o conferință de presă susținută la Bacău împreună cu Victor Ponta. Surse politice au declarat pentru G4Media.ro că și Marian Neacșu, fostul secretar general al PSD, este în discuții pentru a se înscrie în Pro România.

Țuțuianu este primul senator al partidului condus de Ponta.

Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși în noiembrie anul trecut din PSD după ce au semnat, alături de Paul Stănescu și Gabriela Firea, scrisoarea prin care i se solicita lui Liviu Dragnea demisia de la șefia partidului.

În decembrie, fostul lider social-democrat Adrian Țuțuianu a solicitat conducerii Senatului aprobarea înființării unui grup parlamentar propriu, intitulat ”Unirea”, format din senatorii rămași neafiliați de la PNL, PMP și PSD.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…