BREAKING Carmen Dan a DEMISIONAT!

BREAKING Carmen Dan a DEMISIONAT!

Carmen Dan și-a dat demisia din funcția de ministru de Interne: „Nu am ce să-mi reproșez”.Carmen Dan și-a dat demisia din funcția de ministru de Interne. Anunțul a fost făcut chiar de Carmen Dan, înaintea ședinței Comitetului Executiv al PSD în care se discută despre remaniere.

Carmen Dan a demisionat luni din funcția de ministru de Interne, potrivit Agerpres, care citează declarația acesteia înainte de ședința CEX al PSD. Demisia a fost înaintată premierului Viorica Dăncilă chiar în ziua în care conducerea PSD urma să decidă remanierea sa.

Carmen Dan a acuzat-o pe Dăncilă că a cedat presiunilor președintelui Klaus Iohannis, care îi ceruse demisia în repetate rânduri atât pentru actele de violență ale jandarmilor la mitingul din 10 august 2018, cât și pentru organizarea alegerilor europarlamentare din 26 mai.

”Unii membri ai PSD nu au învățat nimic. Doamna Carmen Dan e dezinformată, niciodată PSD nu a cedat presiunilor președintelui”, a spus Viorica Dăncilă.

Carmen Dan a fost considerată o fidelă a lui Liviu Dragnea, cel care a și promovat-o constant în funcții precum prefect, parlamentar sau ministru. Cei doi s-au cunoscut la Consiliul Județean Teleorman.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale