BREAKING Dăncilă: Dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta ce spune partidul

BREAKING Dăncilă: Dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta ce spune partidul

Viorica Dăncilă a declarat joi în premieră că ”dacă partidul îmi va cere să candidez la prezidențiale, voi accepta ce spune partidul. Dacă nu există o altă opțiune care să ne ducă în turul 2 și să câștigăm, nu voi da înapoi. Nu vreau să dau impresia că sunt un om laș”.

Dăncilă a mai spus că ar prefera ca PSD să aibă un candidat pe care ea să îl susțină ca premier și președinte de partid. ”În acest moment eu cred că e bine să avem un candidat susținut de toate organizațiile județen. Avem deja rezultatul primului sondaj în partid și vreau să fac un nou sondaj cu primii 2-3 clasați”, a mai spus Dăncilă la DCnews.

Reamintim că Dăncilă a făcut în ultima perioadă mai multe acțiuni de promovare a unei imagini populare, precum plimbarea pe plaja de la Sulina sau partidele de ping-pong de la Tulcea și Sulina.

Dăncilă anunțase cu o săptămână în urmă că nu vrea să candideze la prezidențiale. Cu toate acestea, și numele său este măsurat în sondajul intern al PSD pentru stabilirea candidatului la prezidențiale, dar în calitate de președinte de partid, alături de numele potențialilor candidați (Eugen Teodorovici, Ecaterina Andronescu, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Mihai Fifor).

 
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...