BREAKING Dragnea a uitat că era bolnav și s-a dus la Antena 3! Atacuri și acuzații DEMENTE la adresa lui Iohannis!

BREAKING Dragnea a uitat că era bolnav și s-a dus la Antena 3! Atacuri și acuzații DEMENTE la adresa lui Iohannis!

BREAKING Dragnea a uitat că era bolnav și s-a dus la Antena 3! Atacuri și acuzații DEMENTE la adresa lui Iohannis! Liviu Dragnea, atac dezlănțuit la Iohannis: Este disperat, e împins, are păpușarii lui în spate, are statul paralel, își urăște țara, îi e teamă că va da socoteală. Până la urmă se va face dreptate până la capăt.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a dezlănțuit, luni seara, la Antena 3, într-un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care a spus că este disperat, e împins, are păpușarii lui în spate, are statul paralel, își urăște țara, îi e teamă că va da socoteală când nu va mai avea imunitate. „Până la urmă se va face dreptate până la capăt”, a susținut Dragnea.

Liviu Dragnea a afirmat că miza bătăliei dintre PSD și Iohannis este România și s-a declarat convins că social-democrații vor câștiga această bătălie.

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea:

Miza este România, o altă miză o reprezintă viețile românilor – trai mai bun pentru români sau trai mai rău, o țară dezvoltată sau o țară stagnată, o țară mândră sau o țară îngenuncheată și predată la cheie străinilor. Ceea ce face Iohannis face din disparerare, e și împins, are păpușarii lui în spate.

Eu cred că noi vom câștiga această bătălie, pentru că noi luptăm pentru România, el luptă împotriva țării lui. Mi-e foarte greu să fac o ierarhie a acțiunilor negative ale acestui om care își urăște țara – încurajarea la proteste violente, niciun fel de luptă de a obține ceva pentru această țară, interesul lui e să nu deranjeze, să se pună bine cu mai marii Europei, care nu o să moară de grija noastră. Are în spate statul paralel, acest sistem ocult.

O altă diferență între noi și el e că el face aceste lucruri din disperare. Îi e frică. Dacă ai furat niște case de la stat și nu mai ai imunitate, trebuie să dai socoteală, nu poți să te mai duci noaptea cu batic. Teama lui și a altora este că o să dea socoteală. Până la urmă se va face dreptate până la capăt.

Toată această manipulare ultraprofesionistă are acest rol, de a muta atenția de la lumea reală, cu violențe, miciuni. Da, statul de drept, dar ăla normal, cum e în SUA.

Eu ca să votez m-aș uita în istoria postdecembristă cum a ajuns la guvernare actuala opoziție: aceeași metodă – justiție, corupție, venim noi și aducem lapte și miere. Au venit, a intrat în groapă România, am venit noi, a crescut România. De trei ori s-a întâmplat.
Iohannis bate câmpii și toți ciracii lui când spun că noi suntem în întârziere cu pensiile. Noi am majorat pensiile în avans de două ori.

Alte declarații:

Maria Grapini a generat foarte multă mândrie în rândul PSD prin pozițiile românești, patriotice și curajoase din PE, fără să aibă niciun fel de ezitare și ne-a dat foarte mare încredere. E un câștig pentru noi. Maria are, pe lângă foarte multe calități, o calitate importantă – știe să facă echipă.

Mă voi implica total în campanie, și în cărucior cu rotile. De ce le era teamă n-o să scape: oamenii vor să se întâlnească cu noi, să pună mâna pe noi. Indiferent de dureri, nedureri, eu o să merg în campanie, colegii mei toți o să meargă în campanie, pentru că nu e doar datoria, e obligația noastră. Noi vorbim despre ce am făcut și vorbim până maine dimineață. Sunt și întârzieri. Dar Iohannis ce poate spune? Ce a făcut în 4 ani? Ce au făcut ceilalți?

Credeți că Iohannis, Orban, Raluca Turcan în vreo moleculă de-a lor cred în statul de drept? Nu, e doar un discurs pe care îl folosesc.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…