BREAKING Firea, fă-ți bagajele! Nicușor Dan va candida la București cu sprijinul USR!

BREAKING Firea, fă-ți bagajele! Nicușor Dan va candida la București cu sprijinul USR!

BREAKING Firea, fă-ți bagajele! Nicușor Dan va candida la București cu sprijinul USR!

USR a adoptat regulamentul de desemnare a candidaților la locale. Nicușor Dan poate candida ca independent cu susținerea partidului.
 
Liderii USR au adoptat, sâmbătă, regulamentul de desemnare a candidaților la alegerile locale, care permite ca partidul să susțină un candidat independent sau un membru al altui partid, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la ședință. Au fost doar două abțineri dintr-un total de 96 de voturi, toți ceilalți votând pentru.

Astfel, Nicușor Dan poate candida ca independent cu susținerea USR, dar regula ar mai trebui acceptată  PLUS, partenerul de Alianță. Fostul lider USR a fost de altfel invitat la ședința Comitetului Politic.

Comitetul Politic al USR este format din circa 100 de membri, parlamentari, șefii de filiale județene și câte un reprezentant din consiliul local al primăriilor de sector din Capitală.

Înainte de adoptarea regulamentului, liderul USR, Dan Barna, a declarat că Nicușor Dan a fost invitat la ședință ”pentru că este unul dintre candidaţii pe care noi îi considerăm viabili şi cu şanse foarte mari să poată fi candidatul unic al Opoziţiei în ceea ce înseamnă lupta pentru Bucureşti şi lupta pentru câştigarea Bucureştiului de la Gabriela Firea”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

4 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!