BREAKING Firea, fă-ți bagajele! Nicușor Dan va candida la București cu sprijinul USR!

BREAKING Firea, fă-ți bagajele! Nicușor Dan va candida la București cu sprijinul USR!

BREAKING Firea, fă-ți bagajele! Nicușor Dan va candida la București cu sprijinul USR!

USR a adoptat regulamentul de desemnare a candidaților la locale. Nicușor Dan poate candida ca independent cu susținerea partidului.
 
Liderii USR au adoptat, sâmbătă, regulamentul de desemnare a candidaților la alegerile locale, care permite ca partidul să susțină un candidat independent sau un membru al altui partid, au declarat pentru G4Media.ro surse participante la ședință. Au fost doar două abțineri dintr-un total de 96 de voturi, toți ceilalți votând pentru.

Astfel, Nicușor Dan poate candida ca independent cu susținerea USR, dar regula ar mai trebui acceptată  PLUS, partenerul de Alianță. Fostul lider USR a fost de altfel invitat la ședința Comitetului Politic.

Comitetul Politic al USR este format din circa 100 de membri, parlamentari, șefii de filiale județene și câte un reprezentant din consiliul local al primăriilor de sector din Capitală.

Înainte de adoptarea regulamentului, liderul USR, Dan Barna, a declarat că Nicușor Dan a fost invitat la ședință ”pentru că este unul dintre candidaţii pe care noi îi considerăm viabili şi cu şanse foarte mari să poată fi candidatul unic al Opoziţiei în ceea ce înseamnă lupta pentru Bucureşti şi lupta pentru câştigarea Bucureştiului de la Gabriela Firea”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...