BREAKING Inima lui Mihai Tudose s-a oprit de trei ori în timpul intervenției chirurgicale! I-au fost montate două stenturi și este stabil

BREAKING Inima lui Mihai Tudose s-a oprit de trei ori în timpul intervenției chirurgicale! I-au fost montate două stenturi și este stabil

BREAKING Inima lui Mihai Tudose s-a oprit de trei ori în timpul intervenției chirurgicale! I-au fost montate două stenturi și este stabil. Digi 24 anunță că inima lui Mihai Tudose, 52 de ani, fost premier al României, s-a oprit de a multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor. Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. Ministrul sănătății a declarat în această seară că Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. 

Declarația ministrului sănătății:

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunțat că fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct miocardic, i-au fost puse două stenturi de către medicii de la Institutul „C.C. Iliescu”, în prezent starea acestuia fiind stabilă. „Fostul premier Mihai Tudose a făcut un infarct miocardic extins. A fost dus cu ambulanţa la Institutul Fundeni. A fost preluat de medicii Institutului de Cardiologie „C.C. Iliescu”. A fost dus în sala de operaţii. I-au fost montate, printr-o procedură intervenţională, două stenturi. Bineînţeles că viaţa oricărui pacient care suferă un infarct miocardic este pusă în pericol, dar în acest moment Mihai Tudose este stabil, este în salon, rămâne sub supraveghere în spital”, a afirmat Pintea la sediul Ministerului Sănătăţii.

Ce a spus Nicolae Bănicioiu:

„A trecut peste momentul critic, acum este în rezervă, în afara oricărui pericol. Într-adevăr a suferit un infarct miocardic acut probabil pe bază pe stres și oboseală, el este și un fumător recunoscut (...) Au fost câteva momente în care a fost fără cunoștiință, avea dureri în capul pieptului, transpirație excesivă. Am sunat de urgență la 112, ceea ce recomand oricui înainte de a acorda primul ajutor. Ulterior, după ce am sunat la 112 i-am acordat primul ajutor.”, a spus Nicolae Bănicioiu.

Victor Ponta, pe Facebook:

”Sunt convins ca Mihai va fi bine / eram mai multi colegi alaturi de el la momentul in care nu s-a simtit bine ( din fericire Nicu Banicioiu era cu noi) / multumim celor de la Ambulanta si de la SMURD pentru interventia profesionista / am incredere in medicii care il trateaza in acest moment!Suntem alaturi de familia lui si cu siguranta va fi totul bine / Il asteptam toti pe Mihai sa revina cat mai repede alaturi de Echipa ProRomania care are mare incredere si mare nevoie de el!”

-----------------

Mihai Tudose a fost adus de urgenţă la Institutul CC Iliescu după ce a suferit un infarct. La acel moment, Mihai Tudose se afla într-un restaurant din București, unde participa la o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare 2019.

Înaintea evenimentului de lansare, lui Mihai Tudose i s-a făcut rău, iar colegii săi au sunat la 112.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Colegii mai spun că fostul premier s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă.

Primele informaţii privind situaţia lui Mihai Tudose au fost furnizate de Victor Ponta, cel care l-a şi însoţit la spital.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Rareș Bogdan / Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu. M-a șocat