BREAKING Opoziția s-a impus la vot în Parlament și a respins ordinea de zi. Moțiunea de cenzură nu va mai fi votată sâmbătă. PSD recunoaște pierderea majorității

BREAKING Opoziția s-a impus la vot în Parlament și a respins ordinea de zi. Moțiunea de cenzură nu va mai fi votată sâmbătă. PSD recunoaște pierderea majorității

Opoziția s-a impus la vot, miercuri, în Parlament și a respins ordinea de zi votată de PSD în Birourile Permanente. Au fost 194 de voturi ale opoziției față de 181 ale PSD, astfel că moțiunea de cenzură nu mai poate fi votată sâmbătă.

Senatul și Camera Deputaților s-au reunit, miercuri după-amiază, în ședință, pentru citirea moțiunii de cenzură, așa cum au decis Birourile Permanente reunite. Opoziția și PSD au avut schimburi de replici legate de ziua când va fi votată moțiunea. PNL, USR și PMP cer modificarea programului, astfel încât votul să fie luni, la ora 16.00, însă Florin Iordache refuză să supună la vot.

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat, după votul din plenul reunit în care opoziția s-a impus, că matematic PSD a pierdut majoritatea.

„Matematic, am pierdut majoritatea”, a spus Ciolacu, după ce opoziția a respins, prin vot, în plenul reunit, ordinea de zi a ședinței de miercuri.

El a precizat că în ședința Birourilor Permanente Reunite de miercuri dimineață s-a stabilit ca următoarea ședință a Birourilor să fie luni.

În aceste condiții, este posibil ca până săptămâna viitoare să nu mai fie prezentată moțiunea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 „Asta îl excită foarte mult din punct de vedere sexual” / Ce a povestit Sophie, la BBC, despre Andrew Tate