BREAKING Petiție pentru DEMISIA lui Meleșcanu! Zeci de mii de oameni au semnat-o în câteva ore!

BREAKING Petiție pentru DEMISIA lui Meleșcanu! Zeci de mii de oameni au semnat-o în câteva ore!

BREAKING Petiție pentru DEMISIA lui Meleșcanu! Zeci de mii de oameni au semnat-o în câteva ore! O petitie online prin care se cere demisia ministrului de Externe, Teodor Melescanu, a fost initiata de Declic , duminica, dupa ce mii de romani din diaspora nu au putut sa voteze din cauza proastei organizari de la Bucuresti.

In cateva ore, peste 60.000 de oameni au semnat petitia si numarul acestora creste de la un minut la altul.

"Noi, semnatarii petitiei si romani cu drept de vot, ii cerem demisia lui Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe si responsabil pentru organizarea alegerilor in diaspora.

Cerem demisia pentru sabotarea, inca o data, a romanilor de peste hotare si a dreptului acestora de a vota. Va indemnam sa va dati demisia urgent, pentru ca sunteti incompetent", transmit initiatorii petitiei "Teodor Melescanu - DEMISIA!".

Acestia amintesc ca tot Melescanu era ministru si la alegerile 2014, cand la fel s-a intamplat in diaspora.

"Dreptul la vot e unul fundamental. Sa nu uitam asta. Cine era ministru de externe in 2014, cand au fost infernalele cozi la vot din diaspora? Vesnicul Teodor Melescanu, al carui minister declara sfidator, 5 ani mai tarziu, cand iara sunt cozi imense, ca 'totul e OK cu cele 441 de sectii din diaspora'", puncteaza initiatorii petitiei.

Amintim ca mii de romani nu au reusit sa voteze duminica in diaspora pentru alegerile europarlamentare, desi unii au stat ore in sir la coada.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”