BREAKING PPE salută prezența jurnalistului Rareș Bogdan în fruntea listei PNL pentru europarlamentare! „E un om în care cetățenii au încredere”!

BREAKING PPE salută prezența jurnalistului Rareș Bogdan în fruntea listei PNL pentru europarlamentare! „E un om în care cetățenii au încredere”!

BREAKING PPE salută prezența jurnalistului Rareș Bogdan în fruntea listei PNL pentru europarlamentare! „E un om în care cetățenii au încredere”! Secretarul general al PPE, Antonio Lopez- Isturiz White, salută desemnarea lui Rareș Bogdan pe prima pozitie pe lista candidatilor PNL la europarlamentare: „E un lucru bun că avem primul pe listă un ziarist, e un om în care cetățenii au încredere.”

„Lista PNL e plină de profesioniști, pe mulți îi știu, au avut activități legate de UE.
Primul nume pe liste e Rareș Bogdan, cred că în aceste zile comunicarea e esențială, e un lucru bun că avem primul pe listă un ziarist, e un om în care cetățenii au încredere. Voturile aduse de PNL vor fi decisive.”, a declarat oficialul PPE intr-un interviu pentru G4Media.ro.

Intrebat „de ce sa voteze romanii PNL si nu PSD?”, Antonio Lopez- Isturiz White a raspuns: „Asa cum s-a dovedit si la alegerea lui Kovesi, a fost la ghidajul PNL si cu sustinerea PPE. Noi, popularii europeni, suntem eficienti, luam decizii care privesc vietile cetatenilor”.

Rares Bogdan, primul pe lista PNL

Realizatorul tv Rares Bogdan, care deschide lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, a afirmat joi ca nu doreste nicio functie in partid.

„Voi ramane acelasi si ma voi bate pentru libertatea presei, pentru libertatea cuvantului. (…) Parasesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din aceasta viata. Bunul Dumnezeu mi-a dat totul in presa, pornind de la presa locala, la regionala si apoi in topul jurnalistilor din Romania ca incredere. (…) Urmeaza o noua etapa, in care sper sa am acelasi succes ca in presa. (…) Nu putem abandona Romania in bratele PSD. Am facut tot ce mi-a stat in putinta de la masuta mea din studio. Nu-i abandonez nici pe telespectatori, nici pe romani, nici pe ascultatori, nici pe cititori, din contra ii voi reprezenta. Nu cer nimic PNL. Nu vreau nicio functie in PNL. Am venit sa aduc un plus si ei sa evalueze pe 26 mai daca au facut un lucru bun sau nu. (…) Nu am venit sa iau nimic, am venit sa dau. Nu am nevoie de imunitatea de europarlamentar si vin de la venituri mai mari din presa decat imi ofera salariul de europarlamentar”, a declarat Bogdan, intr-o conferinta de presa, organizata la finalul reuniunilor PNL in care a fost validata lista de candidati la europarlamentare.

Rares Bogdan a precizat ca a luat decizia de a se alatura PNL la propunerea presedintelui partidului, Ludovic Orban, si a unei discutii cu sotia fostului presedinte de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus.

El a afirmat ca nu va ataca formatiunile din Opozitie. „Ei sunt colegii si prietenii nostri si alaturi de ei trebuie sa facem un front comun dupa alegerile europarlamentare pentru a asigura o coalitie majoritara care sa-l duca fara probleme pe Klaus Iohannis la al doilea mandat prezidential inca din primul tur, sa castige alegerile locale in toate marile orase din Romania, in comune, in orasele si sa castige cu o larga majoritate alegerile parlamentare”, a spus Bogdan.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante