BREAKING „Președintele” „Republicii Donetsk”, Denis Pușilin, a fugit!

BREAKING „Președintele” „Republicii Donetsk”, Denis Pușilin, a fugit!

Liderul separatist pro-rus Denis Pușilin din „Republica Populara Donetsk” a fugit sâmbătă din Donetsk, anunță surse din serviciile de informații ale Ucrainei citate de postul Canal 24 TV.

Fuga lui Pusilin are loc in contextul in care numeroase surse sustin ca ucrainenii ar fi reusit sa ocupe aeroportul din Donetk.

Inca nu se stie cu exactitate unde a fugit Pusilin, este posibil ca acesta sa fi fugit in Rusia, informeaza Canal 24. Pe retelele de socializare au aparut imagini cu Pusilin care transmite mesaje dintr-o masina in viteza.
Inca nu se stie cu exactitate unde a fugit Pusilin, este posibil ca acesta sa fi fugit in Rusia, informeaza Canal 24. Pe retelele de socializare au aparut imagini cu Pusilin care transmite mesaje dintr-o masina in viteza. El anunta ca ramane „in contact” cu administratia din Donetk.

Pe 9 septembrie nu mai era nimeni in administratia militara a Donetkului, toata lumea se pregatea sa fuga, mentioneaza Canal 24.

Intre timp, pe Twitter a aparut si un document, a carui veridicitate nu a putut fi confirmata inca, conform caruia Pușilin a demisionat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…