BREAKING Procuroarea Ramona Bulcu de la Parchetul General s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al instituției!

BREAKING Procuroarea Ramona Bulcu de la Parchetul General s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al instituției!

BREAKING Procuroarea Ramona Bulcu de la Parchetul General s-a sinucis aruncându-se de la etajul 5 al instituției!

Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General, Ramona Bulcu, a sărit în urmă cu puțin timp de la etajul instituției. Decesul a fost pronunțat de Ambulanța București. Primele informații privind suicidul arată că la PG a avut loc recent un control al Inspecției Judiciare, conform Antena 3. Se pare însă că Inspecția nu ar fi găsit nereguli în activitatea procuroarei.

UPDATERamona Bulcu avea doi copii.

Potrivit unor informații, decesul a fost declarat la ora 11.31. Cu aproximativ două ore înainte, Ramona Bulcu ar fi sunat la 112 și ar fi spus că intenționează să își ia viața.

Ramona Bulcu (52 de ani) a fost pentru o perioadă responsabilă de relații cu presa la Parchetul General.

Într-un eseu publicat exact acum un an în revista ProLege, Ramona Bulcu abordase problema femeii – magistrat:

Pornind să aștern pe hârtie aceste câteva gânduri care mă frământă permanent, mi-am înmuiat condeiul în cerneala sufletului pentru a avea inspirația necesară în dificila și timida mea încercare de a creiona portretul femeii-magistrat și sper ca acest eseu să constituie doar o provocare la dialog și implicare. Vă îndemn, dragele mele colege, să nu depuneți armele și, asemenea unei sensibile, dar aprige Ioana d’Arc a zilelor noastre, să purtați roba preschimbată într-o veritabilă armură și să retezăm capul hidrei numită injustiție, pentru a recâștiga prestigiul profesional pe care îl merită majoritatea covârșitoare a magistraților români.

Și, pentru că aceste rânduri s-au dorit nu doar o reflecție asupra condiției femeii-magistrat din România, dar și un mesaj adresat femeilor-magistrat, închei prin a vă ura ca razele soarelui să vă mențină inimile calde, adierea vântului să vă revigoreze forțele greu încercate, iar o stea călăuzitoare să vegheze asupra voastră pentru a putea păstra tot timpul calea anevoioasă și sinuoasă a dreptății, în clipele în care stihiile vremurilor  s-ar năpusti să vă abată de la acest drum!

Vom reveni

"În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost anunțat ca o femeie s a precipitat de la mare înălțime din clădirea Parchetului de pe lângă Inalta Curte de Casație și Justiției.

La fața locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei și procuror criminalist pentru a declanșa cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul", transmit autoritățile.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa