BREAKING Rareș Bogdan: Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români!

BREAKING Rareș Bogdan: Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români!

Ce a scris dușmanul de moarte al PSD pe Facebook:

„Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români! Am cerut ieri, în fața a aproape 60.000 de români frumoși și liberi, o poziție publică a ministrului de Interne și a șefului PSD cu privire la profanarea crucilor mormintelor eroilor români în Harghita! Întreb Jandarmeria și Poliția câte zile mai trebuie să mai treacă pentru a afla vinovatii DIN UMBRĂ si DIRECTI - executanții s-au filmat fără nicio jenă, priviți aici!

Ce a afirmat, strâns cu ușa, șeful PSD, este indmisibil, căci limitează faptele la „o dispută între două localități”. Fiți atenți ce mai zice: „Unii spun că pe un cimitir existent au venit şi au pus peste nişte morminte existente nişte cruci şi spun că e profanare de morminte, alţii spun că nu, că e terenul lor”. MINIMALIZEAZĂ intenționat, deoarece în contextul în care PSD pierde majoritatea în Parlament, va avea nevoie ca de aer de voturile UDMR. Fără acele voturi, Guvernul toxic cade!! ROMANIA inainte de orice.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Alertă, pesedist în delir! Deputatul Mitralieră: „Ca medic, vă spun că prin termoscanare se accesează toate da…

2 ULTIMA ORĂ / Focar de coronavirus la unul dintre cei mai mari producători de înghețată din România. 27 de angaja…

3 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

4 BREAKING Primele imagini din „oaza de relaxare” a lui Dragnea de pe insula Belina, unde mergeau liderii PSD l…

5 Birchall o pune la punct pe judecătoarea PSD, care, mințind, a luat apărarea CCR și a criticat CEDO, în cazul …

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante