BREAKING Rareș Bogdan: Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români!

BREAKING Rareș Bogdan: Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români!

Ce a scris dușmanul de moarte al PSD pe Facebook:

„Îi acuz pe Carmen Dan și Liviu Dragnea de complicitate la jignirea amintirii a 52 de eroi români! Am cerut ieri, în fața a aproape 60.000 de români frumoși și liberi, o poziție publică a ministrului de Interne și a șefului PSD cu privire la profanarea crucilor mormintelor eroilor români în Harghita! Întreb Jandarmeria și Poliția câte zile mai trebuie să mai treacă pentru a afla vinovatii DIN UMBRĂ si DIRECTI - executanții s-au filmat fără nicio jenă, priviți aici!

Ce a afirmat, strâns cu ușa, șeful PSD, este indmisibil, căci limitează faptele la „o dispută între două localități”. Fiți atenți ce mai zice: „Unii spun că pe un cimitir existent au venit şi au pus peste nişte morminte existente nişte cruci şi spun că e profanare de morminte, alţii spun că nu, că e terenul lor”. MINIMALIZEAZĂ intenționat, deoarece în contextul în care PSD pierde majoritatea în Parlament, va avea nevoie ca de aer de voturile UDMR. Fără acele voturi, Guvernul toxic cade!! ROMANIA inainte de orice.”


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

5 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cel mai spectaculos sport revine cu un super video