BREAKING Rareș Bogdan, postare INCENDIARĂ după „intrarea în arenă”. „PSD urăște Europa şi îi urăşte pe români.”/VIDEO

BREAKING Rareș Bogdan, postare INCENDIARĂ după „intrarea în arenă”. „PSD urăște Europa şi îi urăşte pe români.”/VIDEO

BREAKING Rareș Bogdan, postare INCENDIARĂ după „intrarea în arenă”. „PSD urăște Europa şi îi urăşte pe români.”

Ce a scris Rareș Bogdan:

☑ Nu putem abandona România în brațele PSD! Am făcut tot ce mi-a stat în putință, de la măsuța mea din studio. Nu îi abandonez nici pe telespectatori, nici pe români, nici pe ascultători, nici pe cititori. Din contră, îi voi reprezenta.
☑ Nu cer nimic Partidului Național Liberal. Nu vreau nici o funcție în Partidul Național Liberal.
☑ Este pentru prima dată în istoria ultimilor 29 de ani, de la Revoluție încoace, când Partidul Național Liberal poate ocupa primul loc, în seara zilei de 26 mai.
☑ Am fost și rămân un adversar al PSD.
☑ Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD a derapat complet. Își bate joc de pensionari, își bate joc de capitalul românesc, își bate joc de români.
☑ Trebuie să oprim Partidul Social Democrat să scoată România din Europa. Rămânem fideli valorilor euroatlantice. PSD urăște Europa şi îi urăşte pe români.
☑ Voi explica fiecărui român şi maghiar din Transilvania, Bucovina, Moldova, Dobrogea, Oltenia, Banat că PSD aruncă în aer liniştea acestei ţări doar pentru a mai rămâne câteva luni sau câteva săptămâni, la guvernare. Pactul pe care Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu l-au făcut cu Kelemen Hunor şi cei din UDMR, care nu îi mai reprezintă de mult pe cetăţenii români de etnie maghiară din Transilvania, este periculos pentru unitatea naţională a acestei ţări!


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”