BREAKING Revoltă printre militarii Regimentului 127 al Corpului 1 de Armată al Armatei Rusiei, în sud

BREAKING Revoltă printre militarii Regimentului 127 al Corpului 1 de Armată al Armatei Rusiei, în sud

Demoralizarea forțelor ruse care au fost aruncate în luptă pe teritoriul Ucrainei este în continuă creștere. O revoltă a izbucnit printre militarii Regimentului 127 al Corpului 1 de Armată al Armatei Ruse, potrivit serviciului de presă al Comandamentului Operațional Sud.

Rebeliunea militarilor regimentului 127 al corpului 1 de armată a luat forma unui refuz colectiv de a participa la luptă. Unul dintre motive a fost aprovizionarea nesatisfăcătoare: soldații din posturile avansate a rămas chiar și fără apă.

Potrivit informațiilor Comandamentului Operațional Sud, serviciile speciale ale forțelor de ocupație au luat măsuri împotriva rebelilor, aceștia fiind scoși din pozițiile lor.

Forțele Armate ale Ucrainei au distrus toate podurile folosite de ocupanți pentru a-și aproviziona trupele în regiunea Herson . Traversările cu pontoane și barje ale rușilor sunt sub focul armatei ucrainene. Prin urmare, a complicat serios logistica armatei ruse din sudul Ucrainei.

Alte informații din regiunea Herson indică faptul că soldații ruși se schimbă în haine civile pentru a scăpa de pe câmpul de luptă.

Forțele ruse au „probleme de moral și disciplină”, pe lângă oboseala și pierderile mari acumulate în războiul declanșat de Rusia în Ucraina în 24 februarie, confirmă și Ministerul britanic al Apărării, în evaluarea de duminică.

O principală nemulțumire a trupelor ruse a continuat probabil să fie legată de banii pe care îi primesc, inclusiv de riscul ca „bonusuri de luptă considerabile” să nu fie plătite, conform celei mai recente actualizări a situației de pe front făcută de britanici.

Ministerul britanic al Apărării mai spune că la aceste „probleme de moral și disciplină” au contribuit probabil și o „corupție totală” în rândul comandanților și o „birocratie militară ineficientă”.

„Armata rusă nu a reușit în mod constant să ofere drepturi de bază trupelor dislocate în Ucraina, inclusiv uniforme, arme și rații adecvate, precum și bani. Acest lucru a contribuit aproape sigur la menținerea moralului fragil al majorității forțelor”, adaugă Ministerul britanic al Apărării.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...