BREAKING Rezultatele expertizei antropologice: Oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani

BREAKING Rezultatele expertizei antropologice: Oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani

BREAKING Rezultatele expertizei antropologice: Oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani.

Rezultatele expertizei antropologice: oasele ridicate de la casa lui Gheorghe Dincă aparțin unei fete cu vârsta între 12 și 17 ani, au declarat surse apropiate anchetei.

Surse judiciare au precizat pentru  G4Media.ro ca luni speră să vină și rezultatele privind ADN-ul dinților. Potrivit acestora, Gheorghe Dincă ar fi ars-o pe Alexandra Măceșanu (15 ani) într-un butoi, după ce răpit-o și a violat-o.

Anchetatorii au descoperit acasă la Dincă fragmente osoase și dinți calcinați.

Șeful DIICOT, Felix Bănilă, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că până când nu există probe certe că una sau ambele tinere de la Caracal au fost omorâte, nu se poate neglija varianta că ar fi în viață.

El a precizat că în acest moment procurorii nu au nici măcar concluzii preliminare ale testelor genetice făcute pe fragmentele osoase găsite în locuința lui Dincă.

Gheorghe Dincă a fost reaudiat joi noapte de către procurorii DIICOT central, care au preluat ancheta, și, potrivit surselor G4Media.ro, acesta și-a menținut declarațiile anterioare în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Dincă a reunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, fata de 15 ani, cât și al Luizei, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...