BREAKING S-au afișat rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2020. Vezi listele cu notele elevilor

BREAKING S-au afișat rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2020. Vezi listele cu notele elevilor

Rezultatele finale de la Evaluarea Națională 2020 s-au afișat în această dimineață. Vezi în articol listele cu notele și mediile obținute de absolvenții clasei a VIII-a după soluționarea contestațiilor. Acestea sunt notele finale de la examen, care intră în calculul mediei de admitere la liceu.

Primele rezultate de la Evaluarea Națională 2020 au adus o rată de 76,1% a celor cu medii mai mari sau egale cu 5 – cel mai mare procent din ultimii 3 ani.

Fiecare elev trebuie să introducă codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la examene. La primele rezultate, 839 de candidați au încheiat examenul cu media generală 10 (zece) – dublu față de anul trecut și cel mai mare număr din ultimii 7 ani, pe fondul acuzațiilor că subiectele de examen au fost ușoare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu