BREAKING/Site-ul ortodoxinfo.ro a fost închis. Paul Ghițiu scrisese: „Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”

BREAKING/Site-ul ortodoxinfo.ro a fost închis. Paul Ghițiu scrisese: „Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”

ANCOM anunță că a decis închidă site-ului ortodoxinfo.ro pentru diseminarea de informații false, cerând furnizorilor de internet să blocheze imediat accesul utilizatorilor din România.

Potrivit unui comunicat al instituției, Grupul de Comunicare Strategică a solicitat blocarea site-ului deoarece ”prezintă informații vădit false și care au potențialul de a crea comportament social nejustificat și panică în rândul cetățenilor”.

Este indicat în acest sens articolul cu titlul ”Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre de concentrare și exterminare”, semnat de Paul Ghițiu, care induce ideea că persoanele cu vârsta peste 65 de ani vor fi închise în locații comune: ”mâna întâmplării ar fi adus în lagăr virusul și acesta ar fi făcut o triere substanțială. Ca să nu mai vorbim de tratamentele lui Cercel, care, zice el, nu au dat rezultate la toți pacienții, dar nu ne spune ce s-a întâmplat cu cei pe care a făcut, probabil în numele Big Pharma, experimente”. Autorul sugerează că, prin măsurile de siguranță sanitară impuse de autorități, ”România este pe cale să stabilească un trist record, depășindu-l poate pe cel al primilor 20 de ani de comunism”.

Administratorii site-ului ortodoxinfo au anunțat însă că vor reveni la o altă adresă.

Citește integral comunicatul ANCOM integral:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

4 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!