Brigitta, eliminată de la „Chefi la cuțite“. „O vedeam printre finaliști. Din păcate, n-a ajuns nici în utimul battle“

Brigitta, eliminată de la „Chefi la cuțite“. „O vedeam printre finaliști. Din păcate, n-a ajuns nici în utimul battle“

Salvată de la eliminare de Florin Dumitrescu, într-o ediție precedentă, Brigitta Gheorghe a ieșit din competiția culinară de la Antena 1.

Brigitta Gheorghe a părăsit concursul „Chefi la cuțite“ FOTO AntenA 1

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pornit în ediția de aseară într-o călătorie culinară în jurul lumii, care le-a prilejuit explorarea unor tărâmuri gastronomice necunoscute. Provocarea lansată de Gina Pistol a fost aceea de a crea farfurii în care să se regăsească preparate din trei țări. Destinațiile alese nu au fost, însă, deloc unele facile.

După ce a dat răspunsul corect la ghicitoarea spusă de Gina, chef Dumitrescu a avut privilegiul de a stabili itinerarul culinar al fiecărei echipe, alegând destinațiile dintre cele 12 țări numite de Gina. Pentru echipa sa a păstrat Statele Unite ale Americii, Japonia și India, pentru echipa lui Sorin Bontea a ales Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar pentru cei din echipa lui Cătălin Scărlătescu a ales Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh.

Proba a fost câștigată de echipa lui Chef Scărlătescu, iar la proba eliminatorie, Chef Bontea a folosit o amuletă specială: „Poți da imunitate unuia dintre concurenți dacă echipa ta intră la individuale“. Concurentul protejat de el a fost Titus Antonescu, care de asemenea nu a avut o stare de sănătate bună.

„Chefi la cuțite“: marea finală pe 1 Decembrie

Cel mai mic punctaj al serii la proba eliminatorie l-a primit Brigitta Gheorghe, din echipa lui Florin Dumitrescu, care a părăsit astfel concursul cu o farfurie de 9 puncte. „Și eun și ceilalți doi chefi am văzut-o, încă de la început, după primele battle-uri și primele dueluri, printre finaliști. Din păcate, n-a ajuns nici măcar în utimul battle și-mi pare foarte rău“, a declarat Chef Dumitrescu.

La o ediție precedentă, acesta a folosit o amuletă pentru a o salva de la eliminare . Săptămâna viitoare, competiția „Chefi la cuțite“ ajunge în ultimele etape – după cel din urmă battle și faza semifinalei, marea finală va fi difuzată de Antena 1 pe 1 Decembrie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...