Britney Spears, aproape de divorț? Certuri violente și fizice cu un soț tinerel mai mult plecat de-acasă

Britney Spears, aproape de divorț? Certuri violente și fizice cu un soț tinerel mai mult plecat de-acasă

Lucrurile nu stau tocmai pe roze în mariajul lui Britney Spears cu mult mai tinerelul actor și model Sam Asghari, un mariaj care-a fost privit de la început cu îndoială.

Britney și Sam s-au căsătorit anul trecut, în iunie

Cântăreața în vârstă de 41 de ani și modelul în vârstă de 29 de ani s-au căsătorit în iunie anul trecut, în cadrul unei ceremonii fastuoase, însă publicația TMZ susține că tensiunile conjugale dintre Britney și Sam sunt la ordinea zilei și au depășit chiar și limitele fizice.

Se pare că între cei doi soți au loc din ce în ce mai des certuri cu țipete, bodyguarzii vedetei fiind nevoiți uneori să intervină între ea și Sam.

Mai mult, umblă vorba că Sam Asghari ajunge din ce în ce mai rar în casa în care cei doi locuiesc împreună . Încă de luna trecută s-a zvonit că Britney și Sam se confruntă cu probleme conjugale, căci atât cântăreața, cât și soțul ei au fost fotografiați fiecare fără verighete pe degete.

O sursă apropiată celor doi a declarat, însă, pentru DailyMail.com că, în ciuda zvonurilor, totul merge cât se poate de bine în căsnicia lor.

„Totul este bine”, a spus sursa, adăugând: „Sam lucrează la un proiect, iar ea este într-o vacanță cu managerul ei, Cade Hudson”.

Britney Spears i-a spus „Da” partenerului ei de cinci ani Sam Asghari în cadrul unei ceremonii care a avut loc în casa ei din Thousand Oaks, în iunie anul trecut, ocazie cu care mireasa a încântat audiența într-o rochie Versace.

La ceremonia de nuntă - care a fost a treia a cântăreței - nu au participat membrii familiei lui Britney, și anume tatăl Jamie Spears, mama Lynne Spears și sora Jamie Lynn Spears, cu care superstarul pop a rupt orice legătură.

Nu și-a mai văzut copiii de la începutul anului 2022

De asemenea, la ziua ei cea mare n-au fost prezenți nici fiii ei, Sean Preston, în vârstă de 17 ani, și Jayden James, în vârstă de 16 ani, pe care Britney îi are cu al doilea fost soț, Kevin Federline, în vârstă de 44 de ani. Acesta din urmă deține, de altfel, și custodia adolescenților.

Conform presei americane, Britney Spears nu și-a mai văzut cei doi fii de mai bine de un an, iar acest lucru se pare că este o consecință a comportamentul ei bizar de pe rețelele de socializare, cu multe fotografii nud care nu le pică deloc bine copiilor ei.

Potrivit producătorului TMZ Katie Hayes, „la sfârșitul verii trecute, tensiunile au devenit atât de mari între ei, încât băieții nici măcar nu-i mai răspundeau la mesaje”. Mai mult, o sursă a dezvăluit pentru rubrica Page Six că ultima dată când cântăreața și-a văzut fiii a fost la începutul anului 2022, înainte de nunta ei cu Sam Asghari, așadar.

Se pare că singura persoană care i-a mai rămas lui Britney Spears este soțul ei și-ar fi trist ca și acesta s-o părăsească, având în vedere starea emoțională și psihică și așa precară a fostei Prințese Pop.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…