Britney Spears dezvăluie că este extrem de anxioasă şi suferă de agorafobie: "Sunt ca Fecioara Maria"

Deşi este megastar pop de la 17 ani, Britney Spears, acum în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit într-un interviu pentru revista Flaunt că suferă de anxietate şi agorafobie, astfel că se simte inconfortabil la petreceri şi în cluburi, scrie contactmusic.com.

Britney Spears dezvăluie că este extrem de anxioasă şi suferă de agorafobie: "Sunt ca Fecioara Maria" (Imagine AFP)

"Sunt foarte ciudată. Sunt nervoasă în multe dintre situaţii. La petreceri, în cluburi. Atunci când sunt mulţi oameni în preajma mea devin dubioasă, sufăr de anxietate. Totuşi, mi-am rezolvat cât de cât aceste probleme, le ţin sub control", a declarat Britney Spears pentru Flaunt.

"Cred că n-am avut parte de siguranţă de-a lungul întregii mele vieţi. Nu am avut instrucţiuni, ca să zic aşa. Acum îmi dau seama cum să mă descurc în anumite situaţii de stres", a continuat Britney. "Am copii acum, totul e la un nivel mult mai suportabil acum. De fapt, sunt o persoană foarte plictisitoare. Nu ies din casă. Chiar nu fac nimic. Ar trebui să fiu Fecioara Maria, pe bune. Cred că viaţa mea s-a schimbat la 360 de grade. Lucrurile s-au schimbat. E o perioadă diferită", a mai spus Britney Spears.

Britney şi-a lansat de curând cel de-al nouălea album de studio, intitulat "Glory", dar în ciuda numărului impresionant de hituri, cântăreaţa spune că nu ascultă propriile albume. "E amuzant, pentru că nu ascult propria mea muzică. Copiii şi nepoţii mei le ascultă. Eu sunt într-un proces de creaţie continuu. Bineînţeles, repet piesele mele în fiecare seară şi astfel le şi ascult.", a recunoscut Britney Spears.

Britney Spears, în vârstă de 34 de ani, una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor '90, a susţinut în ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public şi criticii de specialitate. Recent, artista americană a anunţat că a decis să prelungească această serie de show-uri din Las Vegas - denumită "Britney: Piece Of Me" - până în anul 2017.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul premier Tudose îndeamnă oamenii să voteze cu Iohannis! „Nu e vorba despre un vot cu inima, ci despre un…

2 HOPA! Dăncilă a predat Organizarea întreprinderii socialiste. A picat treapta I, a IIa și admiterea la faculta…

3 BREAKING Ce scrie în raportul Jandarmeriei despre 10 august, păstrat secret până săptămâna trecută

4 ALERTĂ / Noi informații-bombă din dosarul 10 august, desecretizat de Guvern / Document INTEGRAL

5 Citiți și voi cum proceda PSD pentru a pune pe funcții slugoii de partid / Studiu de caz: Cum a ajuns ăsta șeful…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Aproape aș locui în casa asta în stil gotic