Britney Spears, în pragul unei căderi mentale: „Bănuiesc că sunt doar o fată și sunt pe ciclu, așa că sunt o cățea”

Britney Spears, în pragul unei căderi mentale: „Bănuiesc că sunt doar o fată și sunt pe ciclu, așa că sunt o cățea”

Britney Spears a stârnit îngrijorare, mulți vorbind despre o criză de sănătate mintală, după ce a fost văzută plecând desculță.

Totul s-a petrecut într-un hotel de la Hollywood. Spears era înfășurată într-o pătură. Au fost chemate serviciile de urgență.

În scenele care amintesc de criza din 2008 a cântăreței, Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, care a stârnit îngrijorare cu comportamentul ei, recent, a fost văzută purtând numai lenjerie intimă și ținând o pernă la piept, pentru a-și acoperi sânii, când părăsea hotelul.

Ea era însoțită de partenerul ei, Paul Richard Soliz, condamnat în trecut. Se afirmă că cei doi au avut o ceartă imensă și că o femeie care se potrivea cu descrierea lui Britney „hărțuia și amenința personalul și oaspeții hotelului în care era cazată”.

În afară de acestea, altceva care arată că starea ei psihică nu este bună: postarea ei de pe Instagram, în care susține că fotografiile reprezintă „o salvare” și că ea însăși „devine din ce în ce mai puternică”.

Britney Spears a scris: „Majoritatea fotografiilor făcute sunt cu salvatori și cred că majoritatea oamenilor știu asta! Mi-aș dori cu respect, acum, ca oamenii să înțeleagă că devin mai puternică pe zi ce trece!

Adevărul e nasol, deci, poate cineva să mă învețe cum să mint? Zeițe acolo, mă ridic la puterea mea superioară și, mai mult, sper că și voi o faceți!!!

Am nevoie de o periuță de dinți nouă, chiar acum!!! PS... Am nevoie de un espresso. !!! PS... Nu sunt sigură de ce simt nevoie să împărtășesc asta...

Presupun că sunt doar o fată și sunt pe menstruație, așa că sunt o cățea". Cântăreața a șters ulterior acea postare și a înlocuit-o, însă cu o alta, aproape identică, conform iefimerida.gr :

"Doar pentru a anunța oamenii... vestea este falsă !!!", a scris ea, apoi a continuat: „Bănuiesc că sunt doar o fată și sunt pe ciclu, așa că sunt o cățea.

Mi-am sucit și glezna aseară și asistentele au apărut ilegal la ușa mea. Nu au intrat în camera mea, dar m-am simțit hărțuită. Mă mut la Boston. Irene”.

Purtătorul de cuvânt al LAPD, Brian Humphrey, a declarat pentru Page Six: „Serviciile de urgență au primit un apel la 12:42 a.m., cu rapoarte de rănire la o femeie adultă.

La ora 1 a.m., o ambulanță a sosit la unitate. Pot să confirm că nimeni nu a fost transportat, Serviciile au părăsit fața locului, la ora 1:17. Departamentul de Poliție nu a fost sunat”.

TMZ relatează că Britney Spears a sosit la hotel, miercuri seara, târziu - Poliția fiind chemată, după un scandal, cu o femeie care corespunde descrierii cântăreței, care ar fi „hărțuit și amenințat angajații și oaspeții hotelului”.

Ţipa pe holul apartamentului

Ofițerii nu au găsit semne de probleme și au plecat. Cei doi s-au întors apoi în camera lor unde au „petrecut și au băut”.

Se afirmă că Spears „țipa scăpată de sub control, pe holul apartamentului ei”, mai mulți oaspeți crezând că a suferit o cădere mentală, ceea ce a determinat apelarea unei ambulanțe.

Celebra cântăreață a distribuit apoi două videoclipuri, pe Instagramul ei, explicând cum s-au întâmplat lucrurile și acuzând-o pe mama ei că "i-a făcut-o”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Israelul retrage din serviciu bateriile sale de rachete Patriot. Cum explică experții decizia și ce se poate întâmpla cu ele

2 Misterul bărbatului răpit din parcarea Cortina Residence din Sectorul 1

3 Nu are noroc în dragoste și a ieșit cu 6 bărbați în 7 luni ca să-și găsească „jumătatea”

4 VIDEO „Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”

5 Știați cine sunt persoanele care inspectează Sfântul Mormânt încă din Vinerea Mare, înainte de miracolul Luminii Sfinte?