Britney Spears s-a despărțit de soțul ei, iar acesta a plecat de acasă. Cântăreața a anunțat că își cumpără un cal

Britney Spears s-a despărțit de soțul ei, iar acesta a plecat de acasă. Cântăreața a anunțat că își cumpără un cal

Britney Spears și soțul ei, Sam Asghari s-au despărțit după o ceartă majoră și acuzații de adulter, potrivit TMZ.

Britney Spears și Sam Asghari FOTO Getty

După doar 14 luni de mariaj, cei doi s-au separat, iar Sam Asghari a părăsit domiciliul conjugal. În urmă cu aproximativ o săptămână, între cei doi a avut loc un scandal uriaș, iar Sam sa acuzat-o pe Britney că l-a înșelat. Cearta a pornit de la unele zvonuri apărute la începutul verii, când cântăreața ar fi plecat într-o vacanță cu alt bărbat.

Divorțul este iminent, după cum au declarat surse pentru TMZ: „Este doar o chestiune de timp până când Sam va cere divorțul“. Totodată, publicația Variety notează că Britney Spears a angajat deja o echipă de avocați care s-o reprezinte. Cei doi au semnat un acord prenupțial, însă, cel mai probabil, cântăreața va trebui să semneze un cec consistent pentru soțul ei, mai scrie presa internațională.

Britney Spears (41 de ani) și modelul Sam Asghari (29 de ani) au o relație din 2016 și s-au căsătorit în iunie 2022. La petrecerea fastuoasă au participat vedete precum Madonna, Drew Barrymore și Paris Hilton.

Încă de la început, mariajul lor a fost privit cu scepticism, iar la scurt timp după ce și-au oficializat relația au apărut tensiuni și scandaluri din ce în ce mai dese .

Britney Spears nu a avut niciun comentariu cu privire la divorț, dar, în stilul caracteristic, a făcut o postare ciudată pe Instagram și a anunțat că își va „cumpăra un cal în curând“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat