Bruce Springsteen, salvat de un grup de motocicliști după ce a rămas cu motocicleta în pană

Bruce Springsteen, salvat de un grup de motocicliști după ce a rămas cu motocicleta în pană

Cântărețul american Bruce Springsteen a fost salvat, vineri, de un club de motocicliști după ce a rămas cu motocicleta în pană pe o șosea, în apropiere de Freehold, New Jersey, informează CNN. Evenimentul a luat, însă, o întorsătură cu tente politice, după ce întâmplarea a fost povestită într-un mesaj pe pagina oficială a clubului.

Dan Barkalow nu a stat pe gânduri când a văzut un motociclist rămas în pană pe marginea drumului. După ce a tras pe dreapta, el a observat că motociclistul părea familiar și și-a dat seama, cu surprindere, că era vorba despre nimeni altul decât Bruce Springsteen. ''Este o zi pe care probabil n-o voi uita prea curând'', a declarat Barkalow pentru sursa citată. ''În momentul în care m-am dat jos de pe motocicletă am observat că era el'', a mai spus bărbatul în vârstă 54 de ani. Acesta s-a arătat impresionat că artistul este ''un tip foarte de treabă, cu picioarele pe pământ''.

Grupul de motocicliști, Freehold American Legion Riders, condus de Barkalow, se întorcea de la ceremonia Zilei Veteranilor, din Holmdel, New Jersey.

Rockerul, originar din Freehold și care locuiește în apropiere de locul în care a rămas în pană, stătea în acel loc de 45 de minute, după ce bateria de la motocicleta sa nu mai încărca. Bikerii i-au sărit imediat în ajutor lui Springsteen și l-au transportat până la un restaurant din apropiere.

Vedeta, care și-a publicat recent volumul de memorii intitulat "Born to Run", le-a făcut cinste noilor săi prieteni și a stat la discuții cu aceștia despre motociclete și despre ''bunul și bătrânul Freehold", după cum a mărturisit Barkalow.

Motociclistul Ryan Bailey a adăugat că Springsteen și-a notat numele grupului și numerele de telefon ale celor care i-au sărit în ajutor. "A zis: 'Dacă o să vin prin zonă, o să vă ofer bilete la concert'. A fost destul de frumos'', a spus Bailey care a menționat că politica nu s-a numărat printre subiectele discuțiilor, în ciuda faptului că artistul și-a declarat susținerea față de candidata la alegerile prezidențiale Hillary Clinton în timpul recentei campanii electorale.

După ce au împărtășit întâmplarea pe pagina oficială a clubului de motocicliști, reprezentanții acestuia au declarat că s-au confruntat cu critici neașteptate. ''Ce a început ca o poveste de interes publicată pe pagina de Facebook a American Legion s-a transformat într-o altercație politică grețoasă, plină de vitriol și insulte, nici una dintre acestea nefiind din partea membrilor noștri", se arată într-un mesaj de pe această pagină. ''Dacă vrem să supraviețuim ca națiune, trebuie să oprim ura''.

''Este destul de dezagreabil'', a comentat ulterior Barkalow în legătură cu acest aspect. ''Tot ce știu este că sunt un tip destul de umil. N-am făcut decât să opresc și să ajut pe cineva'', a spus el.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”