Bruneta Sthefany Gutiérrez a fost încoronată Miss Venezuela 2017

Bruneta Sthefany Gutiérrez a fost încoronată Miss Venezuela 2017

Bruneta Sthefany Gutiérrez, reprezentanta statului Delta Amacuro (nord-est), a câștigat joi concursul de frumusețe Miss Venezuela, primind coroana de la actuala regină Keisy Sayago, și urmând să plece peste câteva zile în SUA pentru a reprezenta țara la Miss Univers, relatează EFE.

Noua regină are 18 ani și "măsuri perfecte" — 90 de centimetri la bust coapse și 60 de centimetri în talie — este studentă la Drept și se definește ca o persoană "constantă, luptătoare și optimistă".

La sesiunea de întrebări ea a asigurat că nu a renunțat la niciun principiu moral pentru a participa la concursul Miss Venezuela, cunoscut drept "fabrica de regine" și le-a încurajat pe tinere să nu renunțe la valori în drumul lor spre cucerirea obiectivelor.

Reprezentanta din Delta Amacuro — care se poate lăuda cu un păr lung și negru, fapt ce i-a atras titulatura de "Miss Plete" a învins-o pe reprezentanta statului Vargas, Veruska Ljubisavljevic, care va reprezenta Venezuela la concursul internațional Miss World.

Spectacolul a fost marcat de o rememorare istorică a concursului, devenit un fenomen social prin excelență al venezuelenilor și care joi a sărbătorit ediția cu numărul 65, încercând să păcălească austeritatea care domnește în țară ca urmare a profundei crize economice.

Venezuela este una din țările cele mai premiate la concursurile globale de frumusețe precum Miss World și Miss Univers și a obținut chiar un Record Guinness fiind țara ale cărei reprezentante au obținut titlul de Miss Univers doi ani la rând. Venezuela este de asemenea țara care a obținut titlul de Miss Univers de șapte ori.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

2 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

3 Militarii ucraineni au distrus o stație radar de război electronic, care poate fi inclusă în categoria „arme valoroase ale armatei ruse”

4 Ce urmează după referendumuri: Novorusia, proiectul care ar deveni realitate?

5 Explozii puternice în jurul gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică / Operatorul anunţă că acestea au suferit avarii „fără precedent”