Bucăţi de tencuială dintr-o clădire au căzut peste două autoturisme parcate în Centrul Vechi al Capitalei

Bucăţi de tencuială desprinse din zidul unei clădiri au căzut, vineri, peste două autoturisme parcate pe o stradă din Centrul Vechi al Bucureştiului.

Poliţia Capitalei menţionează că proprietarii autoturismelor au depus plângere şi că urmează să fie efectuate cercetări.

"Prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din Sectorul 3 două autoturisme au suferit avarii provocate de căderea unor bucăţi de tencuială desprinse de pe zidul unei clădiri în proximitatea căreia erau parcate autoturismele. Proprietarii au depus plângere, Secţia 10 Poliţie declanşând cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", informează sursa citată.

Potrivit biroului de presă al Primăriei Capitalei, imobilul, situat pe strada Şelari, este proprietate privată, iar Poliţia Locală i-a sancţionat anul trecut pe proprietari pentru că nu au luat măsuri pentru punerea în siguranţă, urmând să fie sancţionaţi şi în urma incidentului de vineri.

Primăria Capitalei subliniază că responsabilitatea pentru punerea în siguranţă le revine prin lege proprietarilor imobilului. De asemenea, PMB mai precizează că respectiva clădire nu este a primăriei şi că imobilul a fost retrocedat. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

4 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…

5 BREAKING A explodat prima bombă în București! Robert Negoiță, primarul sectorului 3, anunță că nu va candida p…