Bucăţi de tencuială dintr-o clădire au căzut peste două autoturisme parcate în Centrul Vechi al Capitalei

Bucăţi de tencuială dintr-o clădire au căzut peste două autoturisme parcate în Centrul Vechi al Capitalei

Bucăţi de tencuială desprinse din zidul unei clădiri au căzut, vineri, peste două autoturisme parcate pe o stradă din Centrul Vechi al Bucureştiului.

Poliţia Capitalei menţionează că proprietarii autoturismelor au depus plângere şi că urmează să fie efectuate cercetări.

"Prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din Sectorul 3 două autoturisme au suferit avarii provocate de căderea unor bucăţi de tencuială desprinse de pe zidul unei clădiri în proximitatea căreia erau parcate autoturismele. Proprietarii au depus plângere, Secţia 10 Poliţie declanşând cercetările pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept", informează sursa citată.

Potrivit biroului de presă al Primăriei Capitalei, imobilul, situat pe strada Şelari, este proprietate privată, iar Poliţia Locală i-a sancţionat anul trecut pe proprietari pentru că nu au luat măsuri pentru punerea în siguranţă, urmând să fie sancţionaţi şi în urma incidentului de vineri.

Primăria Capitalei subliniază că responsabilitatea pentru punerea în siguranţă le revine prin lege proprietarilor imobilului. De asemenea, PMB mai precizează că respectiva clădire nu este a primăriei şi că imobilul a fost retrocedat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...