Buget de 1,1 milioane lei pentru Administraţia Parcul Natural Văcăreşti

Buget de 1,1 milioane lei pentru Administraţia Parcul Natural Văcăreşti

Administraţia Parcul Natural Văcăreşti va avea în anul 2021 un buget de 1.151.000 lei, conform unei hotărâri adoptate în şedinţa de luni a Consiliului General al Capitalei, cu 30 de voturi "pentru" şi 21 de abţineri.

Astfel, a fost aprobat bugetul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti prin alocarea sumei de 1,1 milioane lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia autorităţilor Municipiului Bucureşti.

Potrivit notei de fundamentare, suma de 1,1 milioane lei reprezintă necesarul pentru şase luni, dintre care: 809.000 lei - cheltuieli de personal; 195.000 lei - cheltuieli privind utilităţile; 50.000 lei - infrastructura de vizitare; 25.000 lei - conştientizare şi comunicare privind importanţa biodiversităţii; 20.000 lei - reparaţii sediu.

Decizia vine după ce, pe 29 octombrie, CGMB a aprobat înfiinţarea Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti, serviciu public de interes local al Capitalei. Preluarea în administrare a fost aprobată de către Agenţia Naţională pentru Arii Protejate. La momentul respectiv, primarul general, Nicuşor Dan, declara că Parcul Naţional Văcăreşti reprezintă "o uriaşă oportunitate" pentru Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...