Bună dimineața la cafea

Bună dimineața la cafea

Primul lucru la care te gândești când sună ceasul: cafea. Băutura zeilor, dar și a oamenilor, cafeaua este cea care ne îmbie diminețile cu aroma ei. Fiecare dimineață are gustul ei, aroma cafelei. Cafeaua nu se prepară oricum, ci cu multă răbdare. Cu cât ai mai multă răbdare cu ea, cu atât are un gust mai bogat, mai fin.

Espressorul de cafea

Cu toții ne întrebăm care este cel mai bun espressor de cafea. Acel espressor care satisface și cerințele celui mai mofturos consumator de cafea, aparatul de cafea perfect. Cel care să-ți ofere o cafea espresso, una cu lapte sau cu spumă de lapte, o cafea care să te facă să-ți începi ziua mult mai plăcut și pe care să o bei în liniște.

Pe piață există multe espressoare, și cu cât oferta este mai variată, cu atât este mai greu să alegi. Espressoare care macină boabele, espressoare care au capsule, espressoare care au un mixer pentru lapte, unele care îți arată temperatura ideală pentru cafea. Cu ajutorul acestora poți deveni și tu un barista, dar la tine acasă, în fiecare dimineață.

Espressorul pentru cafea măcinată este cel mai folosit. Adaugi apa, cafea măcinată sau lapte, iar cafeaua preferată este gata. Poți savura o cafea tare sau îi poți oferi și partenerului una. Ai două cafele instant, doar cu o singură apăsare a butonului. Majoritatea espressoarelor sunt dotate cu două duze pentru preparare.

Curățarea espressoarelor este foarte simplă, deoarece au componente detașabile și ușor de asamblat. Le poți spăla individual sau le poți pune în mașina de spălat vase. Calitatea cafelei tale este întotdeauna la standarde înalte.

Espressor automat incorporabil

Dacă îți reamenajezi bucătăria și vrei să scapi de aparatele multiple din bucătărie, poți opta pentru un espressor automat incorporabil. Un aparat de cafea integrat în mobilă, cu aceleași calități ca și un espressor normal, însă dotat cu lumină rece și timer care te anunță când cafeaua este gata. Beneficiezi de un espresso bar încorporat la tine acasă și de o cafea care are cantitățile potrivite de lapte și spumă, ai parte de un cappuccino autentic.

Espressorul automat incorporabil se potrivește perfect cu celelalte aparate compacte din bucătăria ta. Este confecționat din inox tratat antiamprentă și se curăță foarte ușor. Cu o singură atingere de buton poți avea latte, cappuccino, macchiato sau flat white. Alegi cantitatea de lapte dorită și băutura ta preferată este gata.

Espressor manual pentru cafea boabe

Cafeaua facută din boabele proaspăt râșnite are un gust mult mai intens, iar aroma ei se simte în toată bucătăria. Espressorul manual te ajută să macini cafeaua chiar înainte ca aceasta să fie transformată în cea mai fină băutură arămie.

Secretul unei cafele bune constă în respectarea celor patru elemente cheie: doza de cafea, temperatura, presiunea ideală de extragere a cafelei, abur puternic. Un espressor manual îți oferă: măcinare, dozare și extragere automată a cafelei. Unele espressoare manuale sunt dotate cu un ecran tactil cu programe prestabilite și poți selecta tipul de cafea dorit.

În mai puțin de un minut, te bucuri de o cafea tare sau una cu spumă fină, mătăsoasă, cu microbule pentru un latte art perfect, cu ajutorul dispozitivului de spumare a laptelui.

Aparat cafea pentru capsule

Dacă îți dorești să prepari cafea rapid, fără a mai măcina sau folosi lapte suplimentar, atunci Espressorul capsule este cea mai bună alegere. Puterea cafelei aromate, un mix de cafea și lapte, totul într-o capsulă. Ai cafeaua preferată la o simplă atingere a butonului.

Îi poți răsfăța pe cei dragi cu mai multe sortimente de cafea. În funcție de codul de bare înscris pe unele capsule, este setată automat cantitatea corectă de apă și temperatura, dar și timpul de preparare adecvat.

Te bucuri zilnic de o gamă variată de arome proaspete și ești cucerit de gustul divin al cafelei din ceașca ta. Espressorul capsule îți oferă cea mai convenabilă metodă de a prepara o cafea.

Sirop de cafea

Atunci când vrei să adaugi o savoare suplimentară cafelei tale sau vrei să înlocuiești zahărul, siropul este o alegere bună. În funcție de preferințele tale sau de anotimp, poți adăuga o savoare de scorțișoară, condimente pentru iarnă, ghimbir sau chiar aromă de dovleac. Zilele mohorâte pot fi salvate de un caffe latte aromat.

Ca un adevărat barista poți prepara cu succes un Irish cappuccino, Gingerbread cappuccino sau un Spiced latte. Poți deveni un adevărat specialist în arta cafelei și îi poți impresiona pe cei dragi cu o cafea de calitate, preparată la un aparat de ultimă generație.

Cu ajutorul espressorului te bucuri de o varietate de băuturi pe bază de cafea, acasă, fără a mai aștepta la coadă sau să o bei în grabă. Ispita este în ceașcă. Savureaz-o cu sau fără zahăr!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…