Burleanu are „lipici“ la VIP-urile fotbalului: Lângă cine a stat la Gala FIFA FOTO

Burleanu are „lipici“ la VIP-urile fotbalului: Lângă cine a stat la Gala FIFA FOTO

FIFA a acordat, luni seară, la Paris, premiile fotbalului mondial pentru 2022, iar Lionel Messi a fost ales „Jucătorul Anului“ pe baza voturilor exprimate. La evenimentul găzduit de Capitala Franței a participat, așa cum era normal, și Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal.

Printre imaginile transmise de la Paris a venit una și cu șeful FRF într-o companie selectă, la Gala FIFA. În captura realizată de Digi Sport se vede cum Burleanu stă chiar lângă Nasser Al-Khelaifi, președintele de la PSG, în spatele celor doi aflându-se Pierluigi Collina, șeful arbitrilor FIFA.

Burleanu2 jpg

Nu e prima dată când Burleanu, membru în Consiliul FIFA, calitate care îi aduce 210.000 de euro pe an, e fotografiat în compania unor vedete. În noiembrie, la Mondialul din Qatar, președintele FRF a stat în loja oficială, lângă legendele FIFA, brazilienii Cafu, Roberto Carlos și Ronaldo.

Burleanu jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Trupele ucrainene au spart prima linie de apărare a rușilor, care se retrag prin propriile câmpuri minate

2 VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

3 Mister total / Unde a „dispărut” USS Gerald R. Ford, cel mai mare portavion militar din lume?

4 Cum te afectează fizic și psihic lipsa sexului / Semne care îți arată că trebuie să faci sex mai des

5 Orașul subteran misterios în care pot locui 20.000 de oameni. Magnifica așezare, descoperită de un bărbat care își renova casa