Burleanu are „lipici“ la VIP-urile fotbalului: Lângă cine a stat la Gala FIFA FOTO

Burleanu are „lipici“ la VIP-urile fotbalului: Lângă cine a stat la Gala FIFA FOTO

FIFA a acordat, luni seară, la Paris, premiile fotbalului mondial pentru 2022, iar Lionel Messi a fost ales „Jucătorul Anului“ pe baza voturilor exprimate. La evenimentul găzduit de Capitala Franței a participat, așa cum era normal, și Răzvan Burleanu (38 de ani), președintele Federației Române de Fotbal.

Printre imaginile transmise de la Paris a venit una și cu șeful FRF într-o companie selectă, la Gala FIFA. În captura realizată de Digi Sport se vede cum Burleanu stă chiar lângă Nasser Al-Khelaifi, președintele de la PSG, în spatele celor doi aflându-se Pierluigi Collina, șeful arbitrilor FIFA.

Burleanu2 jpg

Nu e prima dată când Burleanu, membru în Consiliul FIFA, calitate care îi aduce 210.000 de euro pe an, e fotografiat în compania unor vedete. În noiembrie, la Mondialul din Qatar, președintele FRF a stat în loja oficială, lângă legendele FIFA, brazilienii Cafu, Roberto Carlos și Ronaldo.

Burleanu jpg

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…