Buzău: Accident grav pe DN2; doi morți și patru răniți

Buzău: Accident grav pe DN2; doi morți și patru răniți

Un accident grav de circulație s-a produs miercuri după-amiază pe DN2, între Buzău și Râmnicu Sărat, în zona localității Comisoaia, soldat cu doi morți și patru răniți, după ce un autoturism în care se aflau cinci persoane a fost lovit din spate de un microbuz cu pasageri și proiectat în afara drumului.

Potrivit reprezentanților IPJ Buzău, două dintre persoanele aflate pe bancheta din spate a autoturismului au decedat și a fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare pentru a fi scoase dintre fiarele contorsionate.

De asemenea, celelalte trei persoane aflate în autoturism, precum și un pasager din microbuz au fost răniți, fiind transportați la spital cu ambulanțele.

Accidentul s-a produs după ora 14,00, în apropiere de localitatea Comisoaia, comuna Zărnești, pe sensul de mers dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, pe un tronson în care în ultimii ani au mai avut loc și alte accidente grave.

Traficul în zonă a fost restricționat aproape două ore pentru derularea intervenției echipajelor de salvare și efectuarea cercetărilor de către polițiști, derulându-se pe un singur fir alternativ.

AGERPRES / (AS — autor: Marius Frățilă, editor: Mihai Simionescu, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...