Buzău: Anchetă a Poliţiei, după ce, pe o reţea de socializare, au apărut imagini cu o bătaie între doi elevi

Buzău: Anchetă a Poliţiei, după ce, pe o reţea de socializare, au apărut imagini cu o bătaie între doi elevi

Poliţiştii buzoieni s-au autosesizat şi efectuează cercetări, după ce, pe o reţea de socializare au apărut imagini în care doi elevi de şcoală generală, o fată şi un băiat, se băteau într-un microbuz şcolar, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Potrivit sursei citate, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire sau alte violenţe.

"Pe o reţea de socializare au apărut imagini filmate într-un microbuz şcolar, în care se putea observa cum între doi elevi, un băiat şi o fată, aveau loc anumite violenţe. În urma cercetărilor, a reieşit faptul că incidentul s-a petrecut în microbuzul şcolar care transporta elevi, după cursuri, de la o şcoală din Fundeni-Zărneşti către localitatea de domiciliu a elevilor, Vadu Soreşti. Incidentul s-a petrecut între un băiat şi o fată, colegi la aceeaşi şcoală şi în aceeaşi clasă. Având în vedere şi vârsta mică a celor implicaţi în acest incident, 12 ani, poliţiştii s-au autosesizat şi desfăşoară cercetări pentru loviri şi alte violenţe", a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Mihai Drăghiciu.

El a precizat că, deocamdată, nu a fost depusă nicio plângere la poliţie din partea părinţilor copiilor, cu toate că incidentul s-a produs vineri, 19 ianuarie. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”