Buzău: Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta concubină într-un centru de protecţie a victimelor violenţei în familie,arestat 30 de zile

Buzău: Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta concubină într-un centru de protecţie a victimelor violenţei în familie,arestat 30 de zile

Un bărbat de 43 de ani din Râmnicu Sărat care şi-a înjunghiat, marţi, fosta concubină cu un cuţit, la un centru de protecţie a victimelor violenţei în familie din localitate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit site-ului Tribunalului Buzău.

Femeia a fost internată iniţial la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, după care a fost transferată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău transmis miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău au dispus reţinerea bărbatului, sub aspectul comiterii infracţiunilor de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi lovire sau alte violenţe.

Conform unor surse, incidentul a avut loc chiar în sediul centrului de protecţie, unde femeia respectivă ar fi acceptat să se întâlnească cu fostul concubin, de faţă fiind şi membri ai personalului instituţiei. În timpul discuţiilor dintre cei doi, bărbatul a devenit agresiv în limbaj, iar apoi violent, atacând-o pe femeie cu cuţitul.

"Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că pe 20 martie a.c., bănuitul ar fi folosit un cuţit în timpul unui conflict spontan pe care l-a avut cu fosta concubină, pe raza municipiului Râmnicu Sărat, rezultând rănirea acesteia", au precizat reprezentanţii IPJ Buzău. AGERPRES/(A - autor: Dorin Ivan, editor: Oana Popescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...