Buzău: Cursurile, suspendate în toate unitățile de învățământ din cauza temperaturilor scăzute

Buzău: Cursurile, suspendate în toate unitățile de învățământ din cauza temperaturilor scăzute

Cursurile vor fi suspendate luni, 9 ianuarie, și marți, 10 ianuarie, în toate unitățile de învățământ din județul Buzău, în urma unei hotărâri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Măsura a fost luată sâmbătă, în cadrul ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a avertizării de cod galben, ce vizează vreme geroasă, cu maxime diurne situate între minus 16 și minus 10 grade și minime nocturne cuprinse între minus 25 și minus 15 grade, emisă de meteorologi pentru intervalul 7 — 9 ianuarie, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul Prefecturii Buzău.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, Vasile Prahoveanu, a declarat pentru AGERPRES că toate drumurile naționale din județ, afectate vineri de zăpadă și viscol, au fost redeschise circulației, însă pe DN22 Râmnicu Sărat — Brăila sunt restricții de tonaj pentru vehiculele de peste 3,5 tone.

Potrivit acestuia, nu mai există localități fără curent electric, în cursul zilei de sâmbătă fiind rezolvată și problema alimentării la Padina, Rămnicelu și Largu, unde energia electrică a fost întreruptă timp de mai bine de 24 de ore.

AGERPRES/(A — autor: Oana Mălina Negrea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”