Buzău: Porci mistreţi în Parcul Crâng - jandarmii i-au alungat cu zgomote

Buzău: Porci mistreţi în Parcul Crâng - jandarmii i-au alungat cu zgomote

Doi porci mistreţi şi-au făcut apariţia în Parcul Crâng din municipiul Buzău, fiind alungaţi de jandarmi cu zgomote, precum şi prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de intervenţie, a informat, duminică, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Buzău.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs sâmbătă seara.

"La faţa locului s- a deplasat imediat un echipaj de jandarmi, în acelaşi timp luându- se legătura cu toate instituţiile care au atribuţii în domeniu, respectiv Instituţia Prefectului, Primăria municipiului Buzău, AJVPS, DSVSA pentru a acţiona potrivit competenţelor", precizează IJJ Buzău.

"Imediat după sosirea în zona indicată, echipajul de jandarmi a informat reprezentanţii localurilor publice din zona Crângului, în scopul prevenirii deplasării în zona a persoanelor din incintă. În continuare, împreună cu poliţiştii locali, jandarmii au reuşit să îndepărteze porcii mistreţi prin producerea de zgomote, folosirea semnalelor acustice şi luminoase ale autospecialei de intervenţie", a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Georgiana Nazîru.

După ce au fost îndepărtate animalele sălbatice, echipajele de jandarmi şi poliţie locală au rămas în zona parcului pentru a monitoriza situaţia.

"În cursul zilei de duminică s-au efectuat patrulări prin întreg parcul, cu efective de jandarmi, poliţie locală, pădurari şi vânători din cadrul AJVPS, iar animalele nu au mai fost observate", a adăugat Nazîru. AGERPRES (AS, A- autor: Dorin Ivan, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria