Buzău: PSD spune că s-au găsit 700 de buletine de vot nedistribuite; prefectul respinge acuzațiile

Buzău: PSD spune că s-au găsit 700 de buletine de vot nedistribuite; prefectul respinge acuzațiile

PSD a cerut Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 10 Buzău renumărarea tuturor buletinelor de vot transmise către cele 427 de secții după ce, în Prefectura Buzău, ar fi fost descoperite peste 700 de buletine netransmise secțiilor de votare din teritoriu, în timp ce prefectul Aurelia Mitrea spune că "acuzațiile sunt nefondate", iar toate buletinele de vot au fost predate cu proces verbal.

* LIVE UPDATE Alegeri parlamentare 2016

"Există suspiciuni de deficiențe majore în organizarea alegerilor, mai multe secții de votare nu au numărul necesar de buletine de vot, după ce s-au descoperit peste 700 de buletine de vot în Prefectură", a declarat președintele organizației județene a PSD Buzău, Marcel Ciolacu, la ieșirea de la urne.

De asemenea, Ciolacu a spus că trebuie să se ia măsuri, indiferent dacă este o tentativă de furt sau doar lipsă de organizare.

Prefectul județului Buzău, Aurelia Mitrea, a declarat pentru AGERPRES că "toate acuzațiile sunt nefondate", ea subliniind că "toate buletinele de vot au fost predate cu proces verbal".

AGERPRES / (A — autor: Dorin Ivan, editor: Marius Frățilă, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale