CAB: Regele Mihai pierde procesul cu ANAF; decizia nu este definitivă

CAB: Regele Mihai pierde procesul cu ANAF; decizia nu este definitivă

Curtea de Apel București a respins vineri cererea depusă de regele Mihai prin care acesta contesta obligațiile fiscale către bugetul de stat, stabilite de ANAF, în cuantum de 4,1 milioane de lei.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Regele Mihai a deschis un proces la Curtea de Apel București prin care contesta obligațiile fiscale către bugetul de stat.

"Respinge excepția inadmisibilității. Respinge cererea ca neîntemeiată. Dispune restituirea cauțiunii consemnate în cuantum de 18.277,88 lei, conform recipisei de consemnare CEC Bank nr. 4207015/1 din data de 31.03.2016. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel București. Pronunțată public prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, azi, 24.06.2016", se arată în minuta CAB.

În luna mai, ANAF a publicat lista cu datoriile fiscale ale persoanelor fizice, printre acestea regăsindu-se și regele Mihai, cu datorii totale la bugetul de stat de 4,107 milioane lei, din care 1,999 milioane lei obligații fiscale principale și 2,108 milioane lei obligații fiscale accesorii.

Ulterior, biroul de presă al regelui Mihai anunța că obligațiile fiscale restante ale acestuia au fost contestate, o procedură judiciară fiind în curs de desfășurare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...